Bojan Marović: Dugo sam skrivao sreću

0
Pevač Bojan Marović otkriva kako je počela njegova ljubav sa manekenkom Lorenom Orlić koja je posle dve i po godine snažnih emocija postala njegova srećna luka i siguran oslonac
foto: Vladimir Šporčić
foto: Vladimir Šporčić

Mada je u poslednje vreme vešto izbegavao odgovor na pitanje da li je srećan u emotivnom životu, crnogorski pop pevač Bojan Marović (27) ponesen žarom rasplamsale ljubavi počeo je sve češće da se pojavljuje u javnosti sa devojkom Lorenom Orlić (21). Atraktivna manekenka i studentkinja ekonomije na Univerzitetu Singidunum još pre dve i po godine osvojila je srce talentovanog muzičara, a uprkos tome što su Bojanu za to vreme pripisivane romanse i sa drugim devojkama, njihova ljubav nikada nije bila u pravoj krizi.

- Uvek sam se trudio da prikažem sebe kroz muziku koju radim i privatnost sam čuvao samo za sebe, ali ne mogu da krijem koliko sam sada srećan. Lorena i ja smo u vezi već dve i po godine, ali trebalo je vremena da naša ljubav postane čvrsta. Ja sam stalno bio na putu a i ona je imala mnogo obaveza, tako da smo se u početku retko viđali, ali uvek smo bili veoma bliski. Mnogo puta smo zajedno čitali u novinama kako su me povezivali sa raznim devojkama i smejali se slatko, jer nikada nismo imali prekide u vezi, već smo oboje čuvali našu intimu – započinje priču Bojan i otkriva kako je izgledao njihov prvi susret.

- Njen osmeh me je osvojio na prvi pogled, jednostavno se desila čarolija kada smo se sreli. Znali smo se iz viđenja i nekoliko puta smo se neobavezno dopisivali SMS porukama, ali naš prvi susret izgledao je smešno, jer je ona zakasnila po karte za moj koncert u Domu sindikata i pokisla je kao miš. Čim sam posle nastupa video u telefonu propuštene pozive i SMS poruke istrčao sam na ulicu, jer sam želeo da je vidim. U jednom kafiću proveli smo celu noć razgovarajući i shvatili smo da imamo mnogo zajedničkih tema. Naročito sam se oduševio kada sam, nakon što sam zasvirao na klaviru, čuo da zna neke pesme koje jako volim, a zna ih malo ljudi. Taj momenat i prvi poljubac bili su presudni da otpočnemo vezu – priseća se pevač i dodaje čime ga je ova lepotica iz Zrenjanina oduševila.

- Za mene je ona bila imaginarna devojka, jer nisam mogao da zamislim da mogu da upoznam nekoga kao što je Lorena. Nakon našeg prvog susreta, kupila me je svojim dolascima iz Zrenjanina da bi me samo nakratko videla, dok ja imam pauzu u snimanju. Bili smo srećni samo da se vidimo i popijemo kafu. Nije u pitanju samo klasična zaljubljenost, jer je ona neko ko je mnogo zreo za svoje godine. U trenucima kada mi je bilo teško pred kraj snimanja novog albuma i kada sam bio pun sumnji da li sam ga dobro uradio, ona je uvek bila glas razuma. Koračam vrlo sigurno i lakše podnosim sve teške situacije oko sebe, jer me ona podiže kad padnem i daje vetar u leđa. I mogu da kažem da sam srećan čovek što je imam kraj sebe – zadovoljno kaže Marović, koji je potpuno siguran u svoju vezu.

- Među nama nikada nije bilo izliva ljubomore, iako sam ja stalno među ženama na koncertima. Ali, ako je to greh, onda sam ja u paklu odavno! (Smeh) Veliki sam radoholik i hedonista, pa tako volim da budem i u društvu lepih žena. Međutim, Lorena je razumna i shvatila je na početku da ima posla sa bandoglavim Crnogorcem koji nosi more u srcu. S druge strane, nisam čovek koji će praviti ljubomorne scene i uvek dajem punu slobodu osobi koja je pored mene. Ništa ozbiljnije od naše veze nisam planirao u životu, ali videćemo kako će se sve razvijati, jer kad god sam pričao da sam u vezi posle bi se brzo raspala, tako da sada ne želim da govorim mnogo unapred – zaključuje Bojan koji će 14. jula održati koncert u Vrnjačkoj Banji, a na jesen planira veliku promociju svog trećeg albuma Za tebe i mene.

Jelena Kulović

makonda-tracker