Kejt Hadson i Met Belami: Naš sin zove se Bingam Hon Belami

0
Glumica Kejt Hadson koja se porodila prošle subote, u dogovoru sa svojim verenikom Metjuom Belamijem dala je njihovom sinu ime Bingam Hon Belami

Pošto su neko vreme želeli da sakriju ime svog prvog zajedničkog deteta od radoznale javnosti, holivudska zvezda Kejt Hadson i frontmen grupe Muse Metju Belami odlučili su da je došlo vreme da razotkriju svoju malu tajnu.

- Tako sam srećan! Upravo sam dobio dečaka koji se zove Bingam Bing Hon Belami. Mama i beba se se odlično drže. Mama je bila prava ratnica, pošto je Bing napolje izašao tek nakon četiri i po sata intenzivnog guranja – napisao je srećni otac na Twitteru.

Ideju za srednje ime njihovog mezimca par je našao u prezimenu Kejtine majke, legendarne glumice Goldi Hon, a značenje imena Bingam i nadimka Bing razjasnio je Belami.

- Za sve one koji se pitaju, Bingam je devojačko prezime moje mame, a Bing je otac Kejtinog očuha Kurta Rasela. Sve same porodične veze! - pojasnio je muzičar.

Inače, Kejt i i Met uskoro će otputovati za London gde će provesti nekoliko nedelja dok muzičar bude radio na novom albumu svog popularnog benda.

makonda-tracker