Katarina Živković i Bane Janković: Vreli provod na Tenerifima

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 16

Branka

21-07-2011 15:41h
KATARINA I BRANISLAVE, VOLITE SE I UZIVAJTE U ZIVOTU!

Sasa

17-07-2011 08:03h
BRAVO KACURAK! BRAVO BANE! ZASLUZILI STE JEDNO DRUGO I ZATO SVIM CULIMA UZIVAJTE U VASOJ SRECI I LJUBAVI!

Zorica

18-07-2011 15:35h
Magazin sam kupila sto i drugima preporucujem. Fantastican tekst, fotografije svetske. Svaka cast redakciji.

KGB

15-07-2011 22:49h
Sve pohvale casopisu na korektnom odnosu i profesionalizmu kako prema ostalim javnim licnostima tako i prema ovo dvoje mladih.Respekt !
Kaca i Bane jako simpaticni i slatki !

ljiljana

15-07-2011 15:38h
hvala redakciji vaseg lista na najkorektnijem izvestavanju kaoda se radi o ovom mladom paru.Smatram da su trenutno najharizmaticniji par na estradi i da zasluzuju tretman koji im vi dajete, jer svako odn njih dvoje se bori za svoje mesto pod ovim nebom, a kaca posebno u ovoj ludnici kakva je nasa estrada. I ja mislim da zasluzuje mnogo bolji tretman od strane celnika granda, ne zato sto je pobednica farme nego zato sto ima mnogo vece kvalitete od mnogo njih koji se neskidaju sa televizora kad su u pitanju emisije Granda.
kaca i bane ako ovo citate drzite se zajedno i volite i ne moze vam niko nista.Puno vas volimo, a magazinu Storyi jos jednom mnogo hvala.

olja

19-07-2011 23:11h
BEZ MALO GODINU DANA ZAJEDNO.BRAVO ZA VAS.MI SMO SE PONEKAD LJUTILI NA BANETA ZBOG LUDOVANJA S JEDNOM IZBORANOM BABOM KOJA MU BAS NE PRILICI,ALI UVEK,BAS UVEK ZNALI DA VOLI SAMO KACU.MOGU ONI DA KAO DATUM POCETKA VEZE KAZU 1.JANUAR....NE DRAGI NASI
,PA ZA KOJI PAR SMO MI CELO VREME NAVIJALI I GLASALI-MI VAS OBOZAVAMO OD ULASKA NA FARMU,ZNACI 12.SEPTEMBAR.DANAS UZIVAMO U VASOJ VEZI.BRAVO GENERACIJO

biserka

15-07-2011 20:36h
Kaca i Bane su predivan par.Dvoje mladih koji sami krce svoj put uz uzajamnu podrsku.Primer su mnogim mladim ljudima kako posteno i iskreno se treba boriti za svoje mesto pod Suncem i kako se treba boriti za ljubav uprkos raznim preprekama i teskocama.Njihov put je tezi ali i posteniji.Zelim im puno srece u ljubavi i karijeri jer oni su to zasluzili.Samo napred,a NJIHOVA pesma LJUBAV je prelepa i sigurno ce naci svoj put do slusalaca.

miki

16-07-2011 02:53h
Kaca, Milice malena, toliko si slatka, lepa, jedna cista i dobra dusa, predivno pevas, pesme su ti sve hit do hita a ova zadnja ""ljubav"" je savrsenstvo za sve zaljubljene,, sada je vec mega hit, mi je ovde u Kanadi slusamo non stop. Voli svog Baneta s on jos vise tebe. Divni ste.

Svetlana

15-07-2011 13:40h
Bas se radujem i jedva cekam da vidim spot. Mislim da ce to biti nesto novo i nesumljivo veoma profesionalno uradjeno. Katarina i Bane to zasluzuju posle uspona i padova koji su ih pratiili. Lepi su oboje. Katarina lepo peva, jako lepo izgleda i jos uz sebe ima divnog decka Banegta.
Zelim joj puno uspeha u daljoj karijeri. Nadam se da ce je vise imati na TV, a to kazem iz razloga sto je ova zadnja balada Ljubav bas lepa i sa puno ukusa uradjena, lepo otpevana a sada ce imati jos i spot. Ali, negde je neko zatajio i nema je ne "vrti" se a mnoge druge pesme dobijaju veci znacaj u medijima. Zasto? Neka oni koji to odlucuju malo realnije prave "neki" njihov raspored i uvrste i Katarinu isto tako po meni zasluznu u program. Ona je pobednica Farme.Program je bio veoma gledan bas zbog nje i Baneta.
Bez obzira na neka pogresna misljenja o toj devojci da Vam kazem, pa ni druge pevacice nisu nesto bolje i one su krenule istim putem kao i Katarina a vise su zastupljene u emisijama.
Nadam se da ce ovo neko procitati i dati joj mesta vise u emisijama. Hvala, a Katarini zelim mnogo uspeha i bolji status nego sto je do sada imala.

Zorica

15-07-2011 13:19h
Pesma Ljubav je vec hit. Kaca je pesmu otpevala sa takvim osecanjima kako ume samo ona. Kaca i Bane su prelepi i trenutno najharizmaticniji par na estradi. Ocekujem vrhunski spot. Hvala redakciji Story na profesionalnom izvestavanju.

maja

15-07-2011 14:42h
FENOMENALNA PESMA,MORA BITI TAKAV I SPOT A STO SE TICE PRODUCENATA ZA SPOT OSTALA SAM BEZ TEKSTA ..SAVRSENO! SVE POHVALE.

ema

15-07-2011 14:46h
Bravo za "Ljubav" u najavi.Devojcice odlicna si.

selena

20-07-2011 00:56h
Deco samo napred,vidimo mi obican narod sve opstrukcije po pitanju Kace i
Baneta.Ali Vi se na to ne obaziri te neka Vam to bude jos veci postreh za
napred.Vasa pojava i ponasenje i lepo vaspitanje govori koliko ste divna
deca.Zato Vas narod i voli.

LENA

21-07-2011 14:03h
KOLIKO NAS ZELI OVAKVU LJUBAV A NE NALAZI JE.SADA SAM SIGURNA DA BOG SPAJA LJUDE,I AKO SE ONI MOZDA NIKADA SRELI NEBI DA NE BESE FARME,JER ON NIJE ZNAO KO JE KATARINA,A ONA MISLILA DA JE KAMERMAN.LJUBAV...

Dijana

17-07-2011 09:33h
Pjesma je vec hit,svaka cast,otpjevana vrhunski....spot ce sigurno biti vrhhhh,Kaca,Bane samo naprijed vi ste dva predivna i iskrena bica.Sta reci za Story...uvijek tacni,profesionalni...najbolji.

vera

15-07-2011 13:00h
Bravo Katarina, najbolja, najlepša, sa Banetom grabi ka vrhu.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: