suparnice, koleginice

OBE POPULARNE, OBE DELILE ISTOG MOMKA: Anđelinu i Lunu Đogani vezuje VELIKA neprijatnost, a OVAKO se slažu nakon svega

0

Popularna pevačica prokomentarisala je kako bi se osećala da je nagrada otišla u ruke Luni Đogani, a ne njoj.

foto: Instagram Printscreen, Damir Dervišagić
foto: Instagram Printscreen, Damir Dervišagić

Anđela Vujović (Angellina) prokomentarisala je Lunu Đogani i rekla da bi se lepo osećala kada bi ona dobila nagradu.

 

Popularna pevačica koja je prethodne godine doživela vrhunac svoje karijere, Angellina, prošle noći bila je na MAC dodeli muzičkih priznanja, a tom prilikom istakla je koliko je uzbuđena i počastvovana nominacijom, koju je na kraju i osvojila.

 

foto: Glossy.rs

Anđelina je prokomentarisala njenu koleginicu Lunu Đogani, sa kojom su je mediji spajali prošle godine, budući da se pisalo da su imale istog dečka. Pevačica je otkrila kako bi se osećala kada bi ona dobila nagradu na MAC.

 

"Isto, kao i sada. Lepo", prokomentarisala je pevačica.

 

foto: Antonio Ahel/ATA Images

 

Podsetimo, Luna je prošle sezone "Zadruge" otkrila da je sa Anđelinom delila istog dečka, odnosno da su bile sa njim istovremeno.

 

"Ja znam Anđelu. Znaš kako je znam? Bila sam sa jednim dečkom 20 dana. Promašaj, komunikacija nula. Nisam imala ništa sa njim, samo se poljubili. On je bio sa mnom i meni se javlja ona i pita me da li sam sa tim dečkom. Ja joj kažem da da, a ona mi kaže: „Samo da znaš da je on sa mnom i sa tobom u isto vreme. Dopisuje se i viđa u isto vreme“. Meni bilo smešno. Ja završila sa njim i posle toga se mi sretnemo u gradu i postanemo drugarice" rekla je tada Đoganijeva.

 

 

makonda-tracker