svi žele isto

PORODICE URGIRAJU DA KONAČNO STANU NA LUDI KAMEN? Andrija sve teže podnosi pitanja o prinovi!?

0

Iako se dugo zabavlja sa koleginicom, nigde ne žuri

foto: Sonja Spasić
foto: Sonja Spasić

Glumac Andrija Milošević u dugogodišnjoj je vezi sa šarmantnom Sandrom Tomić. Međutim, izgleda da će vrlo uskoro morati da "podigne njihovu vezu na viši nivo". Kako se navodi, porodice ih pritiskaju za naslednika, što je glumcu izgleda ubrzalo korak na putu iz momačkog u bračni život.

 

Sa druge strane on, navodno, sve teže podnosi pitanja o prinovi jer nikada nije bežao od toga i smatra da ga pritiskaju bez razloga.

 

foto: Dragana Udovičić

"U porodici Milošević već duže vreme vrti se ista priča o tome da je Andrija debelo zagazio u momački život i da je krajnje vreme da se uozbilji, oženi Sandrom i dobije naslednika. Međutim, u poslednje vreme ta priča prerasla je u forsiranje. Šala se pretvorila u ozbiljne razgovore i Andrija je sad na tapetu kad god su neka porodična okupljanja i proslave. Ta priča mu je od početka jako smetala i on je počeo da gubi strpljenje. Čak dođe i do omanjih sukoba sa članovima porodice kad oni pomenu njegovu budućnost", navodi izvor i tvrdi da glumcu sve to posebno teško pada jer Sandra i on rade na detetu i odavno su spremni da budu roditelji.

 

"Možda ne bi postojala tolika tenzija da Andrija i Sandra već neko vreme ne rade na prinovi i da i sami nisu loše volje zbog činjenice da Sandra ne ostaje trudna iako su oboje zdravi. Njihove porodice se ponašaju kao da oni beže od obaveze, a zaista ne postoji par koji bi bio srećniji od njih kada bi dobio dete", kaže izvor i ističe da će Milošević uraditi sve da zaštititi svoju partnerku od pritiska.

 

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker