BEZ USTEZANJA

"PODRŽAVAM IH HILJADU POSTO": Opra Vinfri otvoreno o potezima Megan i Harija! (FOTO)

2

Hari je uradio je sve što je morao za svoju porodicu.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Prošlo je više od dve nedelje otkako su Megan Markl i princ Hari objavili da se odriču kraljevskih dužnosti i postaju finansijski nezavisni. Mnoge javne ličnosti prokomentarisale su ovaj događaj, a među njima i poznata voditeljka Opra Vinfri.

 

Naime, dok je šetala u utorak uveče ulicama Njujorka sa najboljom prijateljicom Gejl King, strani mediji zaustavili su ih i pitali šta misle o skandalu Megan i Harija.

 

foto: Profimedia

"Podržavam ih hiljadu posto. Znate zašto? Verujem da kad razmišljaš toliko dugo o tome kao što su oni, a čak je i kraljica Elizabeta u svojoj izjavi rekla da se ovo odvijalo mesecima. Hari je pre neki dan rekao da je morao ovako da odluči kako bi u miru stvorio budućnost sa svojom novom porodicom, potrebno je puno snage da se donese ovakva odluka i napusti sve što znaš ceo svoj život i reći da 'biraš svoj novi život ili nešto što je najistinitija vizija mene'? "- ispričala je Opra.

 

Voditeljka ističe da ne bi trebalo osuđivati odluku Megan i Harija.

 

"Uradio je sve što je morao za svoju porodicu. Mislim da niko nema pravo da kaže bilo šta. Kad osoba razmišlja koja je najbolja odluka koju može da donese za svoju porodicu, a onda to i uradi, niko od nas nema pravo da komentariše."- zaključuje Opra.

 

foto: Profimedia

 

 

 

makonda-tracker