Anđelina Džoli i Bred Pit: Nove glasine o venčanju

0
Nakon šest godina veze i šestoro dece, najslavniji holivudski par Anđelina Džoli i Bred Pit izgleda da ovog puta stvarno planiraju da se narednim mesecima i zvanično obavežu jedno drugome na večnu vernost

Prema rečima nekoliko izvora bliskih paru, šestogodišnja romansa glumaca Anđeline Džoli i Breda Pita trebalo bi uskoro da bude krunisana brakom. Iako su njih dvoje od samog početka svoje veze govorili da svoju ljubav neće legalizovati svoju sve dok svim Amerikancima ne bude zagarantovano pravo da budu u braku sa kime god hoće, njihova deca su izgleda uticala da oni umnogome promene svoje mišljenje.

Kako prenosi list US Magazine, Medoks, Paks, Zahara, Šajlo, Vivijen i Noks vrše veliki pritisak na svoje roditelje, tako da će venčanje najverovatnije biti održano u narednih nekoliko meseci u nedavno renoviranom francuskom zamku Miraval u okviru kojeg se nalazi i prigodna crkvica iz šesnaestog veka. Iako ovo zvuči veoma glamurozno, venčanje Anđeline i Breda navodno će biti veoma skromno, neformalno i u krugu najintimnijih zvanica.

Takođe, magazin InTouchWeekly već je izvestio o tome da je venčanje već zakazano, i to za jesenju ravnodnevnicu 23. septembra, pošto i Džolijeva i Pit veruju da je ovaj datum kada je planeta Zemlja u savršenoj harmoniji idealan za novi početak. Isto tako, venčanica je već odabrana, a prstenje će biti starinsko. Od zvanica bi tu trebalo da se nađu imena kao što su Džoni Dep, Gven Stefani, Gaj Riči, a mladu bi, kako i red nalaže, do oltara vodio njen otac, Džon Vojt.

makonda-tracker