Riz Viderspun je trudna?

1
Otkako se Riz Viderspun pre tri meseca udala za Džima Tota, njen stomak je toliko porastao da se spekuliše kako je oskarovka na putu da rodi svoje treće dete

Tridesetpetogodišnja glumica Riz Viderspun ima dvoje dece iz braka sa svojim kolegom Rajanom Filipom, jedanaestogodišnju ćerku Avu Elizabet i četiri godine mlađeg Dikona Riza. Krajem marta ove godine, zvezda se udala za lovca na talente Džima Tota, a sada se spekuliše da par iščekuje svoju prvu zajedničku prinovu.

- Nije nikakva tajna da Riz želi da ima decu sa Džimom. Njih dvoje rade na tome već neko vreme. To je već sada jedna predivna porodica, samo im fali još jedna beba – ispričao je izvor blizak paru.

Glasine da je zvezda filmskog hita Voda za slonove u drugom stanju počele su kada je primećeno da Riz, koja je oduvek važila za jednu od najvitkijih žena u Holivudu, počinje da dobija na kilaži i da joj se lice zaokruglilo. Takođe, pre nekoliko dana, fotoreporteri magazina OK uhvatili su napupeli stomak lepe mame koja je u bikiniju i kratkoj košulji krenula sa svojom decom na plažu.

- Sasvim je moguće da je Riz trudna. Njen stomak nije više ravan ko daska kao što je inače slučaj i ljudi su to počeli da primećuju. Prilično se opustila i što se tiče njene dnevne rutine fizičkih vežbi. Ranije je Riz ustajala u cik zore svakog jutra kako bi džogirala, a uvek bi istrčala najdužu stazu – rekao je drugi insajder.

makonda-tracker