divan dan

ROMANTIČNI TRENUCI S BOGDANOM BOGDANOVIĆEM? IPAK NE! Evo kako Olga Danilović provodi rođendan (VIDEO)

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 5

Mirka

23-01-2020 16:14h
Ruzna bre ova mala.

kosmos

23-01-2020 18:16h
@Mirka
Lepe crte lica, divne oci, visoka, tanka, pristojno dete bez miligrama silikona. Verujem da je ruzna za vas ljubitelje estradnih i rijaliti izoblicenih retarda.
Zasto komentarisete ovu sjajnu decu, drzite se vasih nakaza?!
Srecan rodjendan LEPOTICE!

Mare

25-01-2020 11:56h
@kosmos
Na slikama bez filtera se lepo vide izuzetno izražene bore i podočnjaci, što za njene godine i nije dobro. To što nema silikone jeste pohvalno, ali ne znači po sebi da onda mora biti lepotica. I da, nisam ljubitelj "estradnih i rijaliti izobličenih retarda", ali ne smatram Olgu lepom. Ispade da se svakom mora dopasti. Što se tiče pristojnosti, to ostavimo onima koji su upućeni u njeno ponašanje ... Svako može biti predstavljen kao "uzorna tinejdžerka", "najbolje rangirana domaća teniserka" , "najlepša sportistkinja" itd. kada mama stoji iza tekstova, a da ne pričamo o onima koji potenciraju tu bajkovitu ljubav i Bogdanovu zaljubljenost... E, Bogi, brate... Nemam ništa protiv nje, ali toliko uzdizanje u nebesa bez razloga i izmišljanje stvarno prevazilaze granice. Ima i nas koji pratimo tenis i znamo šta je sve i kad izgubila, a nijedno jedino slovo nije objavljeno o tome, a zato kad prođe prvi krug kvalifikacija, kao da je osvojila Vimbldon, i tu staje informisanje do sledećeg prvog kruga kvalifikacija...Budimo samo realni, ništa više

radica

23-01-2020 17:02h
A koliko vidim od tenisa ništa.

mira

23-01-2020 18:06h
Zar i Olga da krene sa prepravkama , a nema ni 20 ? Zašto tetovirane obrve ? Počinje neprirodno da izgleda i kvari prirodnu lepotu koju je imala . Mislila sam da je ona poslednja koja će to uraditi , jer je odavala utisak devojke koja ceni neke druge vrednosti .
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: