Džesika Alba: Ljubomorna sam na postporođajnu figuru Žizel Bundšen

0
Američka glumica Džesika Alba slikala se za naslovnicu magazina Allure gde je pričala o svojoj prvoj trudnoći sa ćerkom Onor, ali i nadi da će nakon porođaja sa drugom bebom brzo povratiti vitkost.
foto: allure.com
foto: allure.com

U iščekivanju dolaska drugog deteta na svet, Džesika Alba priznaje da se još uvek nije u potpunosti oporavila od posledica prve trudnoće kada su njen suprug Džek Voren i ona postali roditelji danas trogodišnje Onor.

- Nikad nisam uspela da povratim svoju težinu na onu koju sam imala pre nego što sam zatrudnela sa Onor. Moje telo se jednostavno promenilo. Imam utisak da mi se farmerke sada zakopčavaju drugačije nego pre, a sva druga odeća visi na potpuno drugi način. Pravo je čudo kako se to sve odjednom promeni i definitivno više nikada ne možete da budete isti. Osim ukoliko niste te sreće da budete Žizel Bundšen – otvoreno je Alba priznala svoju želju da smrša.

Međutim, bez obzira na koji kilogram viška, tridesetogodišnjoj glumici je upravo rođenje Onor pomoglo da u shvati sopstvenu seksualnost.

- Ranije sam po tom pitanju bila veoma stidljiva. Nisam umela to do kraja da prihvatim sve dok nisam dobila svoju ćerku. Sada uviđam koliko je neverovatna i zadivljujuća stvar biti žena i imati mogućnost da donesete na svet novi život. Konačno su mi jasni razlozi zašto su pojedini delovi tela tako privlačni muškarcima. Sve je to u svrhu reprodukcije. Prema nekim kritičarima, vrhunac svog seksepila sam dostigla u ranim dvadesetim, kada su me proglašavali za seks bombu. No, rekla bih da mi s godinama sve bolje ide – ispričala je Džesika u intervjuu za magazin Allure.

makonda-tracker