Penelope Kruz: Najveća transformacija dešava se kad postaneš majka

0
Svega pola godine nakon rođenja sina Lea, španska oskarovka Penelope Kruz vratila se svom pozivu i trenutno se nalazi u Rimu gde snima najnovije ostvarenje Vudija Alena Decameron Bop

Odevena u seksi crvenu kratku haljinu na snimanju prve scene filma Decameron Bop, lepa glumica Penelope Kruz pokazala je svoju besprekornu postporođajnu figuru.

Tridesetsedmogodišnja diva takođe je ovih dana osvanula na naslovnici specijalnog izdanja na magazina V – The Transformation Isue, gde je otkrila u kojoj meri uživa u tome da proučava svaki lik koji glumi.

- Prilično je zarazno uživljavati se u svaku novu ulogu i posveti vreme svom tom istraživačkom radu. Stvarno uživam u tome. Kada glumite nekog imate priliku da uđete u jedno potpuno novo stanje svesti. Na neki način, jedan deo vas čak postaje opsednut tim drugim bićem i to je upravo osećanje za kojim tragam. Mada, znate kako, najveća transformacija koju neko može da doživi, dešava se kad postanete majka. To je nešto što vas promeni jednom zauvek – ispričala je glumica koja je u januaru sa svojim suprugom Havijerom Bardemom dobila svoje prvo dete, sinčića po imenu Leo Ensinas.

makonda-tracker