preterala

"MOLIM TE, POČNI DA JEDEŠ": Ana Nikolić smršala do NEPREPOZNATLJIVOSTI, pa novim fotografijama ZABRINULA javnost!

3

Iako su mnogi bili oduševljeni njenom transformacijom, čini se da je pevačica sada preterala sa skidanjem kilograma

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Ana Nikolić duže vreme vodila je bitku sa viškom kilograma. Pre nekoliko meseci rezultati su konačno bili vidljivi, a pevačicu su fanovi, koji su pratili njen napredak iz dana u dan, svakodnevno obasipali ohrabrujućim komentarima i komplimentima na račun izgleda.

 

foto: Zorana Jevtić

I taman kada smo pomislili da je Ana konačno vratila staru figuru i da ponovo izgleda perfektno, novim fotografijama potpuno je šokirala javnost.

 

Nastavak na sledećoj strani...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ??? ??????? (@ananikolicofficial) on

Naime, pevačica je pozirala u minijaturnom kupaćem kostimu, a do izražaja je došlo njeno "novo" telo, koje je sada čini se - premršavo.

 

"Molim te, počni da jedeš malo! Sada ti je previše mršavo", "Preterala je, iskreno", "Draga Ana, drago mi je što si uspela smršati, nije bitno na koji način. Ali molim te nemoj više...", "Strašno...baš nemas meru....od debeljuce do kostura...", "Iz jednog u drugi problem" - samo su neki od komentara iznenađenih fanova, koje je novi Anin izgled potpuno šokirao.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ??? ??????? (@ananikolicofficial) on

Ipak, bilo je i onih koji tvrde da se pevačica pomalo "zaigrala" u fotošopu, te se nadaju da ove fotografije ne prikazuju njen realan izgled.

 

Šta vi mislite o Aninom novom izgledu?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ??? ??????? (@ananikolicofficial) on

 

makonda-tracker