Jelena Tomašević i Mari Mari: Nezaboravan koncert na Gardošu

0
Sinoć je na prepunoj letnjoj sceni Gardoš, spektakularan koncert održala su nasa dva najbolja ženska vokala, Jelena Tomašević i Mari Mari

Koncert su otvorili mališani muzičke radionice Mari Mari, a potom su usledili hitovi dve prijateljice i kume. Svaka od njih je otpevala po sedam svojih najvećih hitova, a potom je usledio blok dueta koji su u kombinaciji glasova Jelene Tomašević i Mari Mari zvučali neverovatno. Publika je burno reagovala na dobro poznate taktove pesama I will survive, Simply the best, Gimme! Gimme! Gimme! i drugih čuvenih numera nakon čega su Jelena i Mari Mari obradovale prisutne blokom izvornih pesma Jovano Jovanke, Kad ja podjoh na Bembašu i drugih…

Publika je skoro konstantno svaku pemu pratila aplauzima, povicima i pevanjem poznatih pesama. U jednom trenutku, na iznenađenje mnogih, mikrofona se latio i rodjeni brat Jelene Tomašević, Darko, koji je uverio prisutne da Jelena nije jedini član porodice Tomašević sa izuzetnim glasovnim mogućnostima.

- Veoma sam srećna što smo Jelena i ja održale prvi zajednički koncert. Očekivala sam da se s obzirom na izbor pesama publika dobro provede ali njihove reakcije su zaista bile neverovatne – izjavila je Mari Mari a Jelena Tomašević se pridružila komentarom:

- Koncert je zaista bio neverovatan, nosio je naziv Ljubav i ovo je zaista bilo veče prepuno emocija u kome smo svi uživali.

 

makonda-tracker