šok!

SVE SU ZAMESILI KEJT I VILIJAM?! Drama u kraljevskoj porodici preko noći doživela VELEOBRT, i to zbog BOLNE PRELJUBE

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 9

Sanja1

15-01-2020 09:51h
Gove*o na oca, hladan i proracunat , dok je Hari na majku i uvek je bio uz majku.

Naravno

17-01-2020 11:09h
@Sanja1
...da je bio uz majku kad ne zna ko mu je pravi otac a kraljevska porodica krije od javnosti rezultate DNK analize.

Snežana R.

15-01-2020 09:56h
Lupetanja. Megan je dobila što je željela: Princa, tituli, čak je osigurala svoj položaj rađanjem djeteta ali ne želi "kraljevski život", već onaj koji je navikla u Americi; komforan, ugodan i slobodan od svih obaveza koje je je smaraju. A sigurno i da želi da se bavi poslom kojim se bavila do sada. Tu joj je bila dobra zarada, a sada sa titulom i popularnošću koju je stekla, biće i zarada još bolja.

Teško

17-01-2020 11:12h
@Snežana R.
Loša je glumica (jedva B produkcija) ali za mulca Harija je to dovoljno.

KUga

18-01-2020 20:38h
@Teško
Meghan je dobar matematicar, ali su joj potrebna konzultacije, zato je najbolje da pod hitno otputuje do princeze Dijane i da se sa njom konzultira.

Marta

16-01-2020 07:01h
Megan jednostavno nije rođena za dvor. Tako ne može da se nosi sa pravilima koja te titula nosi. Slobodoumna, puna kompleksa, prosečna žena, glumica u pokušaju, titulu je doživela kao kavez. Za razliku od nje, Kejt je dama dorasla kraljevstvu. Lepota, držanje, poreklo, sve. Samo je šteta što ce zbog ove crne kalašture i Hari da strada.

Bumerang

16-01-2020 14:29h
Ako su im "podmetnuli " - kosmos će se potruditi da to isparavi pre no što misle. Što znači da će ipak mali Arči "zasesti " na presto ! Pa nek mu broje bela krvna zrnca !

Ne treba sumnjati

16-01-2020 14:39h
u ovo , napadi i skretanje pažnje su njihova specijalnost !
Za sada su "pobedili" !
Ali , baš bi bilo dobro videti megan kao veliku kraljicu , ta bi bili stvarno imperija ! Navijam za povratak !

Vilijam

17-01-2020 11:07h
Ni prvi ni poslednji član kraljevske porodice koji je izvršio preljubu (da pomenemo samo njegovog oca). I koja to još zanima, osim naravno njegove žene. Ovo je ipak 21. vek.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: