sa roditeljima

ŽIVOT NA DVE ADRESE: Mlada glumica studira u Londonu, a ovako provodi dane kada je kod kuće!

2

Porodica joj je velika podrška

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Mlada glumica Anđela Jovanović već nekoliko meseci polaznik je master studija londonske akademije za filmsku i televizijsku umetnost, ali je to ne sprečava da dođe u rodni grad da bi videla porodicu, ali i snimila unapred dogovorene projekte.

 

Poput većine ljudi koji žive van granice svoje zemlje, tako i mlada glumica čezne da praznike provede u domovini. Zato, kada ima pauzu u predavanjima, ona spakuje kofere i dođe na nekoliko dana u Beograd kako bi bila sa roditeljima, glumcima Draganom Jovanovićem i Brankom Pujić, ali i s dekom i bakom za koje je mnogo vezana.

 

Tako je božićne praznike provela u rodnom gradu, gde se još uvek odmara, a evo šta kaže , kako izgleda život na dve adrese.

 

foto: Zorana Jevtić

"Čim sam sletela na aerodrom, odmah sam otišla kod bake i deke na ručak. Zaželela sam se naše hrane. Kada odeš sam negde i nikog ne poznaješ, skoncentrisan si na učenje jer je u pitanju master vrhunskog fakulteta. Otišla sam kako bih unapredila znanje iz oblasti filma i TV-a. Imam želju da to znanje koje sam stekla ovde nadogradim, pa sam se tome u potpunosti posvetila. Otišla sam potpuno sama, ali sam tamo stekla divne prijatelje. Imam druga Roka iz Hrvatske s kojim sam se sprijateljila kao da ga znam 15 godina. Osim njega, tu je jedna glumica iz Nemačke s kojom se takođe družim"

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andjela Jovanovic (@_blejzmodesti) on

 

 

"Upoznala sam dosta ljudi. London je grad svih građana sveta. Iskreno, došla sam da studiram, a ne da se družim. Zasad sam na odmoru jer ga nisam koristila godinu dana. Radila sam dosta i nisam imala više od dva dana vezano. I kada sam dolazila nekoliko puta, u Beogradu sam igrala i snimala serije. Zato sam sebi sada dala oduška da odem na odmor", kaže ona, koja je na trenutak posetila Bali, ali se ponovo vratila u Srbiju.

 

 

 

 

 

makonda-tracker