Ivana Peters: Ovog puta je zaista došao kraj

1
Pevačica Ivana Peters otkriva da se definitivno rastala od bivšeg muža Aleksandra Petersa sa kojim se posle zakonskog razvoda pre dve godine pomirila zbog sreće zajedničke ćerkice, ali njihova ljubav nije opstala
foto: Petar Đorđević, Vladimir Šporčić, Story arhiva
foto: Petar Đorđević, Vladimir Šporčić, Story arhiva

Rok pevačica i članica bendova Negativ i TAP 011, šarmantna Ivana Peters (36), ponovo se rastala od direktora domaćeg predstavništva firme Stil, Aleksandra Petersa (36), sa kojim je bila u zvaničnom braku četiri godine. Naime, nakon što su se pre dve godine zvanično razveli, Ivana i Aleksandar su godinu dana kasnije zarad sreće svoje ćerkice Sare (5)obnovili romansu, ali nesuglasice u njihovom odnosu ponovo su se nagomilale, što je rezultiralo konačnim rastankom nekadašnjih partnera. Ivana se nedugo nakon koncerta grupe TAP 011 1. aprila iselila iz zajedničkog stana sa ćerkom Sarom, ali je odlučila da ne menja muževljevo prezime jer joj, kako kaže, ne pada napamet da gubi vreme obilazeći šaltere. Tako da će poznata pevačica u svim poslovnim i privatnim istupima i dalje nositi prezime Peters.

- Tačno je da nisam više sa Aleksandrom, ali ta priča nema veze sa ostalim razvodima u TAP 011 i našim ponovnim okupljanjem. Svako od nas ima neku svoju intimnu ljubavnu priču, a ja o svojoj, koja je okončana, ne želim više da govorim u javnosti - kaže Ivana samo za Story i objašnjava da neće imati formalnih komplikacija u vezi sa rastankom od Aleksandra.

- Bila sam zakonski razvedena pre obnavljanja naše veze - kaže Ivana koju je baka, kako to sama pevačica ističe, svojevremeno naučila životnoj lekciji o ljubavi.


- Nana mi je čitavog života govorila da podgrejana čorba nikad ne može biti ista kao ona sveže pripremljena. I verujem u te njene reči. Imala sam nekoliko veza kojima sam se vraćala i ispostavilo se da je moja nana bila u pravu, mada sve zavisi od konkretne situacije. Ako si u nekom periodu voleo određenu osobu, ona sigurno u tvom životu ostavlja trag. Sve zavisi od konkretnih situacija jer se ljubav u različitim momentima pojačava ili smanjuje, ali nikada ne nestaje potpuno. Menja se upravo od trenutka kada dete dođe na svet. Ljubav prema detetu je ono što Aleksandra i mene najviše vezuje u tom partnerstvu koje imamo odgajajući dete. Sara će na svoj način pokušavati da isteruje svoju volju, a nas dvoje smo tim koji je na istoj strani kako bismo joj ukazali u čemu greši. Mi jednostavno moramo biti na istoj strani - objasnila je Ivana za Story.

Nikola Rumenić

makonda-tracker