Mirjana i Miloš Krasić: Dvostruki porodični jubilej

0
Fudbaler Miloš Krasić i njegova supruga Mirjana prepričavaju kako je protekao njihov prvi odmor sa ćerkom Milom, ali i kažu da željno očekuju septembar kada će se venčati u crkvi i krstiti svoju mezimicu
foto: privatna arhiva
foto: privatna arhiva

Prvi odmor sa svojom preslatkom ćerkicom Milom, popularni fudbaler Juventusa Miloš Krasić (26) i njegova supruga Mirjana (28) proveli su u hotelu Splendid u Bečićima. Skladni supružnici nedavno su se vratili sa nezaboravnog desetodnevnog predaha na Jadranskom moru, kojem je posebnu draž dala devetoipomesečna devojčica koja je uživala u brčkanju u moru i bazenima.

- Već tradicionalno leti odlazimo u Splendid, gde se osećamo kao kod kuće, pa smo taj hotel izabrali i za Milino prvo letovanje. Ali, ovaj odmor ostaće mi zauvek urezan u sećanje jer je prvi susret naše ćerkice sa morem bio zaista nezaboravan. Okupala sam je samo nekoliko puta i mada je pomalo plakala videvši ogromnu vodenu površinu, zagnjurila sam je ne bi li se nagutala slane vode i oslobodila straha. S druge strane, Mila je u bazenu bila totalno opuštena – priča Mirjana koja će uskoro ponovo otići u Crnu Goru sa ćerkom, dok će Miloš morati da otputuje na pripreme već početkom jula. Do tada, zaljubljeni bračni partneri nestrpljivo iščekuju septembar kada će organizovati dvostruko slavlje povodom njihovog venčanja u crkvi, ali i krštenja njihove mezimice, najverovatnije u jednom od manastira na Fruškoj gori.

- Pošto smo crkveno venčanje više puta odlagali, sada smo odlučili da ga spojimo sa Milinim krštenjem koje radosno iščekujemo u septembru. Želeli bismo da ova dva predivna čina priredimo u nekom od božanstvenih hramova na Kosovu, ali kako sada stvari stoje, ipak ćemo se odlučiti za jedan od prelepih fruškogorskih manastira – otkriva Miloš kojem će na venčanju kumovati njegov prijatelj i kolega Milan-Lane Jovanović.

- Zbog Miloševih poslovnih obaveza i okupljanja reprezentacije, još nismo sigurni da li ćemo zabavu povodom venčanja i krštenja organizovati 20. septembra ili početkom istog meseca. Crkveno venčanje smatram bitnijim od onog koje smo obavili pred matičarem, ali zanimljiva je koincidencija da nam je u septembru i godišnjica građanskog braka – kaže Mirjana i otkriva da li ona i njen izabranik uskoro planiraju proširenje porodice.

- Miloš želi da imamo i drugu bebu, ali ja to ne planiram još neko vreme – odlučna je Krasićeva supruga koja se na život u italijanskom gradu Torinu, gde živi otkako je njen voljeni počeo da igra za FK Juventus, veoma brzo navikla.

- Život u Italiji upravo mi je onakav kakav sam oduvek želela. Vrlo brzo sam se uklopila i to je zaista savršeno mesto za porodičnu svakodnevicu – ističe Mirjana.

Nikola Rumenić

makonda-tracker