JASAN STAV

DA JE ŽIVA PRINCEZA DAJANA URADILA BI ISTO ŠTO I MEGAN: Svi su osudili vojvotkinju, samo je ova dama brani! (FOTO)

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 5

Miks

09-01-2020 21:49h
Kako neki ne mogu da nauče nešto tako krupno i jasno kao što je:
Kako je princeza Dajana prošla?
Megan rizikuje strašno.

Retrobgd

09-01-2020 23:20h
@Miks
Ne mozete da njih dve poredite ni po cemu.Dajana je bila nesrecna u braku,Megan nije. Dajana nije Carlsa odvojila,ni posvadjala sa familijom,Megan jeste.Ima mnogo toga.Poredjenje njih dve je manipulacija sa ciljem da se pridobije javnost. Ova mala,nelepa glumica misli da zadrzi kucu,novac i titule koje ce joj omoguciti da zaradjuje na imenu i dati joj iluziju sjaja crvenog tepiha i prolaznost u visoke krugove.Ne zele da budu deo porodice i to je to,ni njene ,ni njegove,pa zasto se ne odreknu svega i krenu od nule,bez titula,telohranitelja i kuce,sa nesto novca koji su do sada imali,pa neka rade i ponasaju se kao normalan svet.Ovako je sve to licemerno .

jazavac

11-01-2020 13:28h
@Retrobgd
A sta su to dobroga uradili za srpski narod na balkanu i princeze i politicari Britanije pa da nas potresa sta oni rade.
Dajana posetila muslimansku decu u BiH a srpsku ratnu sirocad ni pogledala, pa kako ko seje tako i zanje.
Kako je omalovazavala nasu sirocad tako i njena deca na kraju ostase bez nje.
Karma je cudo.
Njihovo vreme ispijanja krvi i ubijanja sirom sveta polako istice.
Najgenocisniji narod na svetu, istrebili su vise starih naroda nego sto mozete da zamislite.

kosmos

09-01-2020 22:25h
Vrlo glupo poredjenje 2 potpuno razlicite osobe! Dajana je bila prelepa i stasita , i nije bila "street smart" kada se udala za Carlsa (sve to za za razliku od ove glumicice sa pilecim nogama). Dajana nije bila bas mnogo pametna (nije imala ni srednju skolu), imala je iluzije i stvarno nije shvatala svoj polozaj u kraljevskoj porodici. Ova M.M. je samo egocentricna, americki bezobrazna, alava i spremna da gazi preko mrtvih zarad slave i para. Ne postuje nikoga i nista, a jadni, crvenokosi dimwit ne moze da joj se odupre. PR tim Megan M. radi intenzivno, pokusava da pridobije simpatije Britanaca preko Dajane, ali ne vredi, zlocu Megan ne vole.
Uspesno su je "implantirali" u kraljevsku porodicu preko "najslabije karike" u njoj, i to je ono sto me plasi. Ne zato sto se brinem za Elizabetu, nego sto shvatam koliko su mocni - sta li tek mogu nama da urade ako su njoj uvalili ovu nesrecu.

Sale

10-01-2020 05:59h
Pa zbog nje i njenog ponašaja, da ne kažem neverstva sada momak mora da odstupi od kraljevske porodice jer je isti otac, neki poručnik koji je bio u obezbeđenju princeze i čije su slike objavljivali kad je Hari bio mali a sad je iiisti on, narandžast i glavat.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: