NAŠAO PRAVU

ODMAH SU SE RODILE SIMPATIJE: Glumac je zaljubljen, a na ovaj način je upoznao novu devojku! (FOTO)

0

Nije ni sanjao da će na ovom mestu naći svoju srodnu dušu

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Glumac Aleksandar Radojičić manekenku Dunju Radičević upoznao na jednoj žurki, a iz dopisivanja su se rodile simpatije koje su veoma brzo prerasle u ljubav. Izvor blizak Dunji otkrio je da su njih dvoje zajedno još od leta, ali da nisu želeli javno da eksponiraju vezu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aleksandar Radojicic (@radojicic_aleksandar) on

 

"Simpatije dvoje uspešnih ljudi u svojim poslovima počele su upoznavanjem na jednoj žurki tokom vrelih letnjih dana. Sve se dešavalo u Novom Sadu, s obzirom na to da je Dunja rođena u ovom gradu. Isprva su se dopisivali, a ubrzo su počeli i da se viđaju, te su simpatije vrlo brzo prerasle u ljubav. U prvom trenutku samo bliskim prijateljima su rekli za njihovu ljubavnu vezu, a posle nekoliko meseci počeli su da se pojavljuju zajedno na žurkama i proslavama. Doduše, to su uglavnom činili onda kada su Dunjine poslovne prilike to dozvoljavale jer je ona poslom vezana za London, gde provodi najviše vremena", objasnio je izvor blizak manekenki.

 

Njih dvoje od leta održavaju vezu na daljinu i to im nimalo ne smeta. Naprotiv, njihova ljubav je sve čvršća.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dunja Radicevic ? (@dunja_radicevic) on

 

"Njima od samog početka nije predstavljalo problem to što održavaju vezu na relaciji Beograd - London, a manekenka svaki boravak u našoj zemlji koristi da što više vremena provede sa glumcem. Zajedno su proveli i novogodišnje praznike", rekao je izvor.

 

 

 

makonda-tracker