Kim Katral: Ne gubim nadu da ću se ponovo udati

0
Uprkos tri svoja bračna brodoloma, slavna glumica Kim Katral ne odustaje od ideje da još jedan put u životu stane na ludi kamen

Filmska i televizijska zvezda Kim Katral, prvi put se udala za Larija Dejvisa 1979. godine, ali je dve godine kasnije taj brak poništen. Zbog svog drugog supruga Andrea Lajsona, koji je trajao od 1982. 1989. godine, ova Engleskinja preselila se u Nemačku gde je perfektno savladala ovaj jezik. Njen poslednji brak sa dizajnerom zvuka Markom Levinsonom sa kojim je napisala knjigu The Art of the Female Orgasm, okončao se 2004. nakon šest godina. Međutim, pedesetčetvorogodišnja Kim smatra da nema razloga da posustane u svojoj želji da još jednom u životu obuče venčanicu i prošeta ka oltaru.

- Nisu me uopšte pokolebala prethodna iskustva. Zapravo, moj stav je takav da uopšte ne gubim nadu. Mislim da se nalazim na odličnoj poziciji i verujem da ću naći nekoga ko je u sličnom stanju kao i ja. Ko zna šta sve može da se desi – rekla je Katralova.

Ona takođe priznaje da joj se često dešava da se zbog izbora svoje profesije oseća usamljenom, ali je naučila da tokom svog slobodnog vremena između snimanja sebe zaokupi nečim tako da ne mora da misli o tome koliko joj nedostaju njeni najdraži kada se nalazi daleko od njih.

- Shvatila sam da je gluma moj zanat, ali da je važno i da imam život. Moram priznati da boravak od tri meseca usred neke nedođije na kojoj radim, daleko od porodice, ume da bude veoma neugodno. Zbog toga je važno iznaći za sebe neki hobi ili se okružiti ljudima koji vas podržavaju. U protivnom, ovo ume da bude veoma usamljenički život – smatra zvezda serije Seks i grad.

makonda-tracker