EXIT 2011: Još samo 1 dan!

0
Sutra u 17 časova otvaraju se kapije dvanaestog po redu Exit festivala, koji će trajati od četvrtka, 7. jula do nedelje, 10. jula do ranih jutarnjih sati. Ove godine Exit će dočekati svog dvomilionitog posetioca, čiji dolazak se očekuje trećeg dana festivala

Program na Glavnoj bini Exita sutra počinje u 19 časova, a ono što očekuje posetioce su nastupi domaćih sastava Atheist Rap i Darkwood Dub, pank veterani Bad Religion, pop legende Pulp, najaktuelniji festivalski sastav ove godine i višestruko nagrađivani Arcade Fire, kao i dubstep magovi, Magnetic Man. Mt:s Dance Arena predstaviće elektronsku atrakciju Deadmau5, a pored njega će nastupiti i didžejevi Joachim Garraud, Tiga i James Zabiela. Na Fusionu nas očekuju nastupi House of Pain i Beirut, na Subi brazilski sastav Suba Connection bend, Elektrana predstavlja The Hacker, a HNS Boddiku.

Četvorodnevne ulaznice za Exit festival poskupele su u utorak ujutru na 10 990 dinara, dok se jednodnevne ulaznice još danas mogu nabaviti po ceni od 2990 dinara za četvrtak, petak i nedelju i 3490 dinara za subotu. Ukoliko ne budu rasprodate, jednodnevne festivalske ulaznice biće skuplje na kapijama Exita festivala.  Još sutra ulaznice se mogu kupiti u filijalama Erste banke, kao i u prodajnom mestu Gigstix u Pariskom magazinu u Novom Sadu, a od petka biće dostupne na kapijama festivala. Zamena vaučera za narukvice  odvija se svakodnevno u Preradovićevoj ulici u Petrovaradinu, preko puta glavnog kolskog ulaza na Tvrđavu, u radnom vremenu dostupnom na sajtuexitfest.org.  Posetioci koji su kupili jednodnevne ulaznice iste ne menjaju za narukvice, već sa ulaznicama ulaze direktno na festival.

makonda-tracker