Rijana: Muškarci mi lako dosade

0
Lepotica sa Barbadosa Rijana otkrila je za britansko izdanje magazina Cosmopolitan šta je ono što njeni udvarači moraju da budu spremni da urade kako bi im uspelo da je impresioniraju, a zatim i zadrže
foto: cosmopolitan.co.uk
foto: cosmopolitan.co.uk

Pevačica sa višestrukim platinastim tiražima Rijana poznata je po svom egzotičnom ukusu za modu i mnogi se pitaju zbog čega je jedna ovakva lepotica toliko dugo sama.

- Otvorena sam za ljubav, ali muškarci moraju da je zasluže. Oni su poput lovaca koji uživaju u poteri za plenom. Zapravo, i ja sam ista takva. Sve zavisi, kod nekih mladića me privuče njihov izgled, kod drugih pamet. Međutim, meni vrlo lako i brzo sve dosadi, tako da ispada da je najbolje kada nekome uspe da me nasmeje – otkrila je r’n’b diva za avgustovski broj britanskog izdanja magazina Cosmopolitan.

S obzirom na to da je pre par meseci raskinula vezu sa bejzbol igračem Metom Kempom, Rijana je odlučila da se više posveti svojoj karijeri, ali priznaje da neće odbiti novu ljubav ukoliko ona naleti.

- Ponekad mi se čini da je meni teže da se osećam ranjivo nego da budem jaka. Trenutno mi je najpametnije da se fokusiram na posao – zaključila je pevačica.

 

makonda-tracker