Ema Votson: Plašim se da budem seksi

0
Popularna britanska zvezda Ema Votson priznala je da je veoma tužna što je projekat vezan za filmove o Hariju Poteru priveden kraju i nedavno je odlučila da se preseli u Los Anđeles kako bi se pozabavila daljim razvojem svog glumačkog talenta

Mlada engleska glumica Ema Votson slavu je stekla ulogom Hermione u veoma uspešnom filmskom serijalu nastalom na osnovu knjiga o čarobnjaku Hariju Poteru. Na snimanju poslednjih scena ostvarenja Hari Poter i Relikvije smrti 2, koji će i naša publika moći od 13. jula da pogleda u bioskopima, Ema priznaje da nije uspela da se uzdrži od toga da ne bude tužna što je ovoj franšizi nakon više od deset godina došao kraj.

- Jako sam se čudno osećala. Na trenutak kao da sam u potpunosti utrnula. Znam da to nije bilo zaista tako, ali mi se činilo da sam potpuno ravnodušna. Međutim kada smo završili sa snimanjem završne scene, odjednom sam osetila kao da me je neko snažno udario i preplavila me je bujica snažnih emocija. Samo sam plakala i plakala – ispričala je zvezda gostujući u jednoj emisiji.

Ova dvadesetjednogodišnjakinja odlučila je da na neko vreme zapostavi svoje školovanje i proba da se preseli u Holivud, kako bi nastavila da gradi svoju glumačku karijeru. Međutim, iako se zbog svoje kratke kose i uvek elegantnog odabira garderobe za važne događaje sve češće smatra za svojevrsnu ikonu stila, Votsonova smatra da je život u najpopularnijem gradu na američkoj zapadnoj obali poprilično zastrašujući i da joj neće uspeti da u njemu ostane duže vreme.

- Moram priznati da me Los Anđeles užasava. Odjednom imam utisak da sam u obavezi da vežbam barem četiri sata dnevno i brojim ama baš svaku kaloriju hrane koju unosim u sebe. Očekuje se od mene da krenem sa ubrizgavanjem botoksa već u dvadeset drugoj godini i neprekidno budem opsednuta svojim izgledom. Počeću da ludim. Ne bih uspela dugo da izdržim ovakav život – smatra Ema koja je u ranijim intervjuima ispričala da ju je teret slave naterao da se privremeno izmesti iz rodne Engleske.

Pozirajući za editorijal magazina Harper’s Bazaar, glumica je objasnila kako joj uspeva da održi reputaciju dobre devojke.

- Ne mogu da zamislim da pravim dodatne probleme svojoj porodici, pogotovo što su odnosi među mojim roditeljima već dovoljno komplikovani. Moj tata je jedan od vrhunskih advokata za međunarodna pitanja i svaki pokušaj rasprave sa njim pretvorio bi se u pravi košmar. Zbog njega sam veoma rano naučila da budem vešta na rečima. Moja majka je takođe jedna neverovatna žena. Nakon razvoda, ona se iz Pariza gde smo živeli do tad, zbog mog brata i mene preselila u Englesku kako bi bila sa nama i izdržavala nas. Sada ja želim da brinem o njoj, a ne da joj zadajem brige – rekla je glumica i dodala:

- Moj učitelj glume tvrdi da je kod mene najteže izazvati gnev. Jednom sam se zamalo rasplakala kada je pokušavao da me natera da se naljutim. Jednostavno, to je nešto što ne umem. Ne mogu. Kao da sam takva osećanja zakopala negde duboko u sebe i kada bih to pustila napolje mislim da bi to bilo nešto veoma strašno. Takođe me plaši pomisao da sebi dopustim da se osećam moćno i seksi – zaključila je Ema.

makonda-tracker