SREĆNA NOVA GODINA!

NAJLEPŠE ŽELJE ZA 2020: Evo šta su ČITAOCIMA portala GLOSSY.RS poželele neke od naših najvećih ZVEZDA!

0

2020. je stigla, a ovim povodom neke od naših najvećih zvezda uputile su svoje praznične čestitke našim čitaocima!

foto: Sonja Spasić, Damir Dervišagić, Instagram, Glossy
foto: Sonja Spasić, Damir Dervišagić, Instagram, Glossy

Portal Glossy.rs želi vam srećnu Novu godinu i božićne praznike, a ovim povodom i neke od naših najvećih zvezda uputile su našim vernim čitaocima svoje praznične želje i čestitke! 

 

NATAŠA BEKVALAC:

 

- Svim čitaocima portala Glossy želim srećnu i uspešnu 2020. godinu, zdravlje, ljubav i sreću!

 

foto: Damir Dervišagić


KIJA KOCKAR:

 

- Želim im puno sreće, mira i zdravlja i ljubavi. Sve ono što se novcem ne može kupiti. A onima kojima novac fali, neka imaju bar toliko za trpezu i toplu sobu, vodu i svetlo, sve ostalo je dodatak!

 

foto: Privatna Arhiva


TIJANA DAPČEVIĆ:

 

- Da čuvaju sebe i svoje zdravlje jer, koliko god to zvučalo kliše - ono je stvarno najvažnije i bez njega zaista ne možemo ništa drugo da postignemo. Osim toga, želim svim vašim čitaocima mnogo magičnih trenutaka, radosti, muzike i da nastave da čitaju ”Glossy”. I da nikada ne prestanu da veruju u Deda Mraza.

 

foto: Sonja Spasić


ALEKSANDAR MILIĆ MILI:

 

- Želim im mnogo sreće, želim im da slušaju muziku, da uživaju u njoj, jer je muzika umetnost koja je najdalje od realnosti i balansira naš svakodnevni i duhovni zivot. Jedino kad je on izbalansiran mi imamo šansu da budemo srećni. Želim im mnogo sreće i da uživaju u onom što rade!

 

foto: Sonja Spasić

NIKOLINA KOVAČ:

 

- Vašim čitaocima bih poželela da maštaju i da nikada ne prestanu da sanjaju, jer pazi šta želiš — sigurno će da ti se ostvari.

 

foto: Dragana Udovičić


MIRZA SELIMOVIĆ:

 

- Svim čitaocima želim sve najlepše u Novoj godini, zdravlje, sreću, uspeh. Volite se i pazite na svoje najmilije. Voli Vas Mirza!

 

foto: Damir Dervišagić

ANGELLINA:

 

- Dragi čitaoci portala Glossy.rs, neka ova 2020. godina bude baš vaša, sve što niste stigli da uradite prethodne godine, uradite tokom ove i ne zaboravite da budete srećni svakoga dana, jer život čine male stvari!

 

foto: instagram

ŽELJKO ŠAŠIĆ:

 

- Poželeću svima dobro zdravlje, dobro raspoloženje, mir u duši, neko dobro putovanje po kome će možda pamtiti sledeću godinu.

 

foto: Zorana Jevtić

MIRKA VASILJEVIĆ:

 

- Vašim čitaocima bih poželela da se ne nerviraju zbog gužvi, da misle na svoje najmilije, da ne budu lenji, da budu kreativni za svoje najdraže, ali da ne zapostavljaju ni sebe. Neka svaku situaciju, koliko god mogu, dočekaju sa osmehom na licu i budu pozitivni jer upravo je to najbolje oružje da se sve u životu prevaziđe.

 

foto: Damir Dervišagić

 


BOJAN LEXINGTON:

 

- Od srca želim srećnu 2020. godinu čitaocima portala Glossy. Poželeo bih pre svega da uživaju u ovim praznicima na pravi način, jer to su najlepše radosti; kićenje jelke, neka se druže sa ljudima, neka popiju neku čašu vina, piva, rakijice, neka se opuste malo i što se kaže nek udare brigu na veselje!

 

foto: Nemanja Nikolić


OLJA KARLEUŠA:

 

- Vašim čitaocima poželela bih zdravlje, radost i slogu, ali i malo novca kako bi ove tri stvari mogle da budu komfornije.

 

foto: Dragana Udovičić


TINA IVANOVIĆ:

 

- Svim čitaocima želim da su srećni, zdravi i veseli...

 

foto: Instagram

 

MARKO BULAT:

 

- Svim vašim čitaocima želim puno zdravlja i mira i da vreme provode sa svojim bližnjima.

 

foto: Dragana Udovičić

DŽENAN LONČAREVIĆ:

 

- Svim čitaocima Glossy.rs portala želim zdravlja, sreće i da žive život onako kako najbolje mogu!

 

foto: Nemanja Dedović

 

makonda-tracker