iskrena

REKLA JE ONO ŠTO SVAKA ŽENA MISLI: Anastasija Ražnatović priznala da je OVAKAV muškarac potreban SVAKOJ DEVOJCI!

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 6

Dosta više o ova dva luzera mamina

28-12-2019 20:13h
Ni OŠ nisu završili, nego mama kupila diplome. O čemu da pričaju?! Ova i posle svih operacija i dalje više tatina, nego mamina, osim maminog neukusa. Prava nepismena arogantna malograđanka, kao i mama. Bljak.

Stanoje

28-12-2019 20:54h
Obzirom na godinice čovek je u nedomici da li je lepo što znaš kakav muškarac treba ženi ( iako si i za današnje standarde prerano ukesal ) ili je pretužno što sa tim godinama imaš puno kilometaže od različitih vozača.

zence

29-12-2019 00:11h
koliko je to dugo u dugogodisnjoj vezi?
a tek joj je 21.i sta se razume slinavica u tome ?
bolje nek nesto procita jadna ,nego sto prosipa gluposti.
kakva veza bre,pa decko je odleprsao,kao da ga nije ni bilo.
idemoooooo sledeci ,konkurs je otvoren ..

momo

29-12-2019 03:14h
ovoj pametnoj lepoj devojcici bilo bi najbolje da uzme vile u ruke i da cisti stalu a ne da nam stalno testerise mozak sa raznim glupostima.

Gargamel

29-12-2019 10:48h
Koga briga sta cerka ciganjke koja je nosila nakit skinut s leseva i lika koji je zenama otimao tasnice u Tasmajdanskom parku ima da kaze?

Ma nemoj

29-12-2019 13:11h
@Gargamel
Nego cemo slusati,sta ima da kaze rendaljka i kapricoza.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: