RAZMIŠLJAO JE O ŽIVOTU

STIGLA GA JE KRIZA TRIDESETIH: Poznati glumac se našao na raskršću, pa doneo pravu odluku! (FOTO)

0

Aleksandar Radojčić iskreno o proteklom periodu, koji ga je navodio da razmisli o sledećim koracima

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Glumac Aleksandar Radojičić radi punom parom i priznaje da je paralelno sa ulogom poznatog košarkaša i sam imao teške momente.

 

"Mogu da kažem da je ova godina jedna od uspešnijih, samim tim kada pogledam gde se sada nalazim i zatvaram 2019. godinu uspešno. Početkom godine sam ušao malo i u producentske vode. Imao sam premijeru u Rusiji. Nekako mi se čini da su sve stvari bile nerealne pre godinu ili dve, kada je sve stalo i nisam toliko radio. Potom sam odlučio da se pokrenem, da ne čekam da me neko pozove i da mi padne neka želja s neba, već da se ja potrudim i ostvarim i zasad mi dobro ide", kaže Aleksandar Radojičić.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aleksandar Radojicic (@radojicic_aleksandar) on

 

Glumac dodaje i da je pre dve godine upao u krizu.

 

"Negde sam ja oko tridesete godine isto upao u krizu u smislu - šta sad, da li sam ja za ovaj posao ili nisam, da l’ je sve promašeno ili nije. Shvatate da više niste klinac, da nema više vremena, barem to tako u vašoj glavi deluje. Onda vas to ili blokira ili pokrene da krenete u nešto novo i izađete iz svoje zone komfora i ja sam odlučio da to uradim. Nije lako, ali uvek se pokaže kao dobro rešenje, rizik se isplatio apsolutno", dodaje mladi glumac.

 

 

 

makonda-tracker