Monika Sužnjević kraljica 8. Beogradskog karnevala brodova

Sinoć u Blue Diamond Baru Grand kazina Beograd, Monika Sužnjević je ponela lentu kraljice Osmog beogradskog karnevala brodova koji se održava u subotu, 2. jula na Savskom pristaništu.
0
1 / 4

Prvi put je Beogradski karneval brodova dobio svoju kraljicu, što je početak lepe tradicije koja će i nadalje pratiti ovu manifestaciju. Organizatori sinoćne inauguracije su Grand kazino Beograd, kao prijatelj karnevala, i Turistička organizacija Beograda

8. beogradski karneval će se održati u subotu, 02. jula 2011., sa početkom u 17 časova kod srećne bove. Turistička organizacija Beograda je organizator, a Skupština Grada pokrovitelj Beogradskog karnevala brodova koji predstavlja tradicionalnu gradsku manifestaciju i promoviše reke Savu, Dunav, njihovo ušće koje zajedno sa Velikim ratnim ostrvom po čemu je Beograd prepoznatljiv.

Pored dobre zabave i provoda za Beograđane i goste iz celog sveta, ova manifestacija ima i za cilj da promoviše Beograd kao turističku destinaciju. Kao glavni događaj karnevala, pored učešća brodova iz beogradskih marina i karnevalskih grupa, na reci će se održati veliki koncert benda Bajaga i instruktori, kao i drugih izvođača.

Ova manifestacija će promovisati i kandidaturu Beograda za Kulturnu prestonicu Evrope 2020.   

makonda-tracker