Tijana Dapčević bez muža na Maldivima

0
Potvrđeno je da će bivša učesnica rijalitija Parovi voditi novi projekat Happy televizije

Televizija Happy je prelomila – voditelj novog TV formata koji počinje sledeće nedelje na Srećnoj televiziji, Maldivi – više od igre, biće Tijana Dapčević.

- Tačno je, potpisan je ugovor, Tijana će voditi Maldive – rekli su u televiziji Happy, gde su ovu pevačicu već angažovali za učešće u rijalitiju Parovi.

- Ovog puta joj partner neće biti suprug Milan, već jedan od glumaca. Postoji njih nekoliko oko kojih se lomimo, ali ćemo se potruditi svakako da bude najbolje rešenje za ovaj format, koji će biti osveženje za one koji planiraju da leto provedu kraj malih ekrana.

Maldivi, više od igre su specijalizovani format koji sadrži zabavu, sport i neku formu rijaliti programa. Autor je domaća produkcija – televizije Happy, koja je napravilo nešto neviđeno do sada na našim prostorima, a podseća na nekadašnje Igre bez granica.

- Posle učešća u Parovima, Tijana se pokazala kao veliki profesionalac, njen duh i temperament potpuno odgovaraju novom projektu, tako da je tako i izbor pao na nju – objašnjavaju u televiziji Happy.

– Sve će trajati tri meseca, izdavajaće se najbolje ekipe, koje će se na kraju takmičenja nadmetati za pobedničku i deset hiljada evra, s obavezom da novac potroše na ulaganje u sport u svom gradu.

Konačno, najbolji pojedinac će osvojiti visoku nagradu od nekoliko desetina hiljada evra.

makonda-tracker