tragedija

"VRIŠTALA SAM I PLAKALA NA SAV GLAS": Pevačicu izbacili na ulicu sa TROGODIŠNJIM sinom, a smrt supruga i dalje je pod VELOM MISTERIJE!

0

Udala se sa 16 godina, a sa 19 pretrpela ogroman životni udarac.

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Stojanka Novaković Stoja je prvi put progovorila o detaljima iz perioda kada je njen pokojni suprug, sa kojim ima sina Milana, tragično nastradao i iznela u javnost detalje svoje životne priče.

 

Stojina drama počinje u selu Perlez, kada se sa samo 16 godina udala, da bi već sa 19 ostala bez supruga.

 

"Idila je trajala sve do trenutka kada se nesreća dogodila, a onda je sve krenulo naopako, mislila sam da neću preživeti", započinje Stoja svoju priču.

 

"Udala sam se vrlo mlada, sa 16 godina, za čoveka kog sam neizmerno volela, kao i on mene. Sina sam rodila sa 17, i ubrzo počela da nastupam sa jednim bendom, uz suprugovu saglasnost. Idila je trajala do moje 19. godine, kada se dogodila ta nesreća, a onda je sve krenulo naopako", ispričala je pevačica.

 

"Porodica mog supruga me nikada nije volela, od samog početka sam im smetala. Istog dana kada je moj muž sahranjen, njegova porodica je mene i moje dete od tri godine izbacila na ulicu! Nisam stigla ni stvari da ponesem, izašla sam bez ičega", otkrila je Stoja svojevremeno, pa otkrila kako je njihov život nakon toga izgledao...

 

Nastavak na sledečoj strani.

 

makonda-tracker