NIJE IM SE DALO

OBUSTAVLJENI RADOVI NA VILI U KOJU JE TREBALO DA SE USELE: Rasta potrošio 120.000 evra na dom u kom niko ne živi?

1

Nakon razvoda ništa nije bilo od plana da žive u velikoj kući

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Stefan Đurić Rasta navodno je ostao je bez 120.000 evra koje je uložio u izgradnju vile u Malom Mokrom Lugu, gde je planirao da se preseli sa bivšom suprugom Anom Nikolić i njihovom ćerkom Tarom.

 

Radovi na kući su počeli pre više od dve godine, ali čim su krenule nesuglasice u braku, reper je sve obustavio.

 

U martu 2018. godine vila je bila dopola izgrađena, sa postavljenim PVC prozorima i poluozidanom fontanom u drugom delu dvorišta. Takvo stanje je i sada, što znači da Rasta nema nameru da se tamo preseli sam.

 

foto: Dragan Kadić

"Kada se Stefan venčao s Anom, dogovorili su se da žive u mirnijem kraju grada. Brzo su našli taj plac, kupili su ga i gradnja je počela. Planirano je da vila bude na tri nivoa, da sadrži spa-centar, kao i studio. On novca ima i to nikada nije bilo problem, odmah je uložio oko sto hiljada evra za materijal i isplatio je majstore. Kad su se on i Ana prvi put razišli, radovi su stali, pa je posle pomirenja odlučio da nastavi s izgradnjom i tada je kupio prozore i vrata i počeo da zida bazen u dvorištu. Međutim, kad su se zvanično razveli, ponovo je obustavio radove ."- priča naš izvor.

 

Đurić kako mediji prenose ne haje za to što mu je propala investicija, on je kupio stan na Vračaru, u kom sada boravi.

 

"Rasti taj novac nije važan. Želeo je da ispuni Ani želju da živi u velikoj kući. Tu nedovršenu kuću možda će prodati. Zasad, sve stoji onako kako je bilo i pre godinu i po dana."- dodao je naš izvor.

 

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker