sprema veliko iznenađenje!

POTVRĐEN NASTUP NINE BADRIĆ NA MAC CEREMONIJI

0

Dugo očekivani spisak regionalnih zvezda koje će nastupati na MAC ceremoniji u beogradskoj Štark Areni upravo je počeo da se otkriva – organizatori su potvrdili prvu zvezdu koja će zablistati na bini 27. januara. Nina Badrić nastupa na MAC-u, a informacija stiže tačno u trenutku kada je Nina predstavila javnosti novi singl, moćnu baladu naziva „Ratujem s tugom“.

foto: Sky Music
foto: Sky Music

MAC 2020 biće, prema najavama organizatora, još spektakularniji od prethodnog. Svečana dodela nagrada trajaće tri sata, a ceremoniju će prenositi najgledanije televizije u svim zemljama učesnicama. Samo za tu priliku najveće regionalne muzičke zvezde, među kojima i Nina Badrić, imaće specijalno osmišljene nastupe, na najimpozantnijoj bini ikada viđenoj u ovom delu Evrope, sa zvučnim i svetlosnim efektima u skladu sa najvišim svetskim produkcijskim standardima, po kojima je organizator Skymusic već regionalno poznat.

 

O svojoj novoj baladi Nina je rekla:

 

 Ratujem s tugom ima snažnu životnu emociju, a ja takve punokrvne pesme volim. Verujem da će se mnogi prepoznati u njoj.

 

A da li će Nina svoju novu baladu izvesti i na MAC-u, za sada ostaje tajna.

 

Ono što znamo je da je pre dva dana počelo glasanje za MAC 2020, i pesma „Rekao si“ nominovana za priznanje u kategoriji Pop numera ženskog izvođača, a u nominacijama se nalazi i Ninin prošlogodišnji koncert u Splitu. Glasanje za MAC numere obavlja se ovde.

 

Jako sam uzbuđena i jedva čekam nastup na MAC-u! Svakom muzičaru je čast i zadovoljstvo da nastupi na tako značajnoj regionalnoj muzičkoj manifestaciji. Najradije bih sada otkrila sve detalje, ali neka to ipak ostane iznenađenje — ostala je misteriozna Nina.

 

 

 

 

makonda-tracker