Linda Evanđelista: Otac mog sina je muž Selme Hajek

0
Suprug glumice Selme Hajek, francuski milijarder Fransoa-Anri Pino otac je dečaka Avgustina koga je pre četiri godine rodila slavna manekenka Linda Evađelista

Jedna od najvećih svetskih supermodela Linda Evanđelista dugo je krila u tajnosti identitet oca svog sina Avgusta Džejmsa koga je na svet donela u oktobru 2006. godine.

Međutim, četrdesetsedmogodišnja Kanađanka našla se u petak pred njujorškim sudom za porodična pitanja, gde je pokušavala da postigne sporazum o starateljstvu sa čovekom koji je njenom sinu podario polovinu gena. Kako New York Post saznaje, ispostavilo da je taj muškarac zapravo multimilijarder Fransoa-Anri Pino, direktor korporacijskog konglomerata koji u svom posedu drži brendove kao što su Gucci, Bottega Veneta i Yves St. Laurent.

Ovaj biznismen široj javnosti poznatiji je kao suprug glumice meksičkog porekla Selme Hajek sa kojom je 21. septembra 2007. godine dobio ćerku Valentinu.

Kako se pretpostavlja, Fransoa-Anri imao je aferu sa atraktivnom manekenkom u periodu kada su Selma i on nakratko prekinuli svoju romansu. Pino se nije pojavio na ovom ročištu, ali je njegov advokat, ne negiravši prirodu ovog procesa, objasnio da je reč o nesporazumu pošto je njegov klijent mislio da je u pitanju trebalo da bude samo kratka telefonska konferencija. Ni Linda, ni njen zastupnik nisu imali komentar.

makonda-tracker