Džimi Barka raskinuo sa devojkom Aleksandrom

0
Muzičar Džimi Barka otkriva da je okončao vezu sa devojkom Aleksandrom sa kojom je bio u rijalitiju Parovi, ali i da u Nemačkoj puni baterije za novi album

Odmah po izlasku iz rijalitija Džimi Barka podigao je pare iz banke koje mu je, po dogovoru i ugovoru, uplatila televizija Happy i otišao na zasluženi odmor. Ali, ne na more, već u Frankfurt.

- Kod brata sam, trenutno, u Frankfurtu – rekao je Džimi, snimljen dok šeta ulicama ovog lepog grada.

– Malo se odmaram, malo obnavljam garderobu. Svi su videli da sam u Parovima na Hepiju nosio odeću domaće firme, kojom sam prezadovoljan. Ali, ovde ima modela, kakvi se ne mogu naći u Srbiji. Verovatno ću odavde na more negde, a onda povratak u Srbiju, gde će izaći novi album. Pesmu Od usana do stopala već sam snimio i putem Interneta je našla put do onih koji vole ovaj muzički pravac. Nastupi tek slede, a na ulicama Frankfurta, Džimi je šetao sam.

- Sa Aleksandrom sam raskinuo, ali smo ostali u dobrim odnosima. Ljubav uvek nađe put do srca, tako je i kod mene – rekao je zagonetno muzičar koji nije otkrio da li je ponovo zaljubljen, ili čeka da ljubav nađe put do srca.

makonda-tracker