šta se sledeće proslavlja kod ražnatovića?

OVE GODINE SLAVILA SE VELJKOVA ŽENIDBA, SLEDEĆE ĆE — CECINA UDAJA? Folk zvezda na dan porodične slave ZAPANJILA predstavnike medija

0

Godina na izmaku bila je i više nego srećna za porodicu Ražnatović, a ni sledeća neće biti manje vesela i uspešna.

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović juče je proslavila krsnu slavu Nikoljdan s porodicom i prijateljima, a ima mnogo razloga da bude srećna: ove godine njen sin Veljko se oženio, a njegova izabranica Bogdana je u drugom stanju.

 

Presrećna sam što sam dobila snajku, očekujemo prinovu i to je se prirodno. Veljko je domaćin, glava porodice. Svi smo mi na čelu, mi smo porodica, ne postoji ta hijerarhija, kao ovaj je glavni, ovaj je manje glavni. Ne, porodica tako ne funkcioniše, porodica funkcioniše s kompromisom. Traži se uvek zlatna sredina — istakla je Ceca za Alo.

 

Na pitanje novinara šta još čeka Ražnatoviće, odnosno šta će sledeće Ceca proslaviti, pevačica odgovara:

 

— Svoju udaju!

 

foto: Damir Dervišagić

Ona je, međutim, dodala da se šali.

 

Šalim se, divno je da slavimo, da nam se svima lepe stvari dešavaju, život nije satkan samo od lepih situacija, ali kad se zaređa tako, treba da se narod raduje — istakla je ona.

 

Kako je dodala, nije joj neophodan novi brak.

 

Ja sam probala, znam kako to izgleda, najlepše je kada žena može da se uda i da uživa, da bude princeza. Ja nigde ne žurim, srećna sam sa svojom decom, a može se ljubav naći i u drugim situacijama, ja sam sebe organizovala kako sam želela i stvarno mi je lepo — zaključila je Ceca.

 

U galeriji pogledajte ko se sve našao oko pevačicine slavske trpeze.

 

1 / 6 Foto: Damir Dervišagić

 

 

 

makonda-tracker