Nives Celzijus: Kolumnistkinja se istuširala pred kamerama

0
Supruga hrvatskog fudbalera Dine Drpića, starleta Nives Celzijus, napisala je kolumnu za Jutarnji list o ženama fudbalera, a zatim se istuširala pred kamerama

Atraktivna Nives Celzijus u svojoj kolumni za Jutarnji.hr pisala je kako je nekada san svake žene bio da se uda za bogatog fudbalera sa pozamašnim bankovnim računom, i želele su da ih ljudi na ulici oslovljavaju sa gospođo Bekam, Ronaldo, Inzagi i slično. No, prema njenim rečima došlo je do velikih promena.

- Čini se da danas vise ništa nije nemoguće... Ipak, čega su se nekada stidele i držale u najstrožoj tajnosti, devojke danas veselo prepričavaju novinarima u želji za što više naslovnica i bez neke posebne novčane naknade.


- Nekada smo se mi žene zamišljale kao graciozne balerine, glumice dostojne Oskara ili planetarno popularne pevačice slavujskog glasa. Ponekada smo zamišljale i muškarca, našeg vernog pratitelja. Davale mu dr. mr. ispred prezimena i kolica u ruke. Onda su došla neka druga posleratna vremena i uglavnom smo maštale samo o muškarcu i samo o kolicima. Naravno, nisu to bili obični muškarci. Davale smo im lica i tela poznatih fudbalera i pozamašne cifre na bankovnom računu, a u našim snovima prolaznici bi nas zadivljeno posmatrali i oslovljavali nas s Gospođo Bekam, Ronaldo, Inzagi… biti wagsica, priznata žena fudbalera bila je dovoljna titula sama po sebi i dokaz uspeha. No, onda su se vremena još malo promenila i došla ova današnja, gde je već i kod ovih jedva punoletnih devojaka toliko izražena svest o ženskoj emancipaciji i želji za nezavisnošću. Devojčice više ne maštaju da budu wagsice. To više nije toliko trendy. Došla je era Zahije, Dženifer Tompson i Nataše Gigs. Možda bi ovu poslednju trebalo staviti u zasebnu kategoriju kako ne bi vređali spomenute. Neki gresi se možda i mogu opravdati mladenačkom ludošću, ali osam godina spavati s rođenim bratom supruga, i to sve otkriti sramote sve gladnijim tabloidima, degutantno je verovatno i prostitutkama.



Čini se da danas više ništa nije nemoguće. Razvratnosti svuda, pa tako ni u fudbalu nikada nije nedostajalo. Ipak, čega su se nekada sramile i držale u najstrožoj tajnosti, djevojke danas veselo prepričavaju novinarima u želji za što više naslovnica i bez neke posebne novčane naknade. Istina, u današnje vrijeme puno je teže dobiti naslovnicu. Nije više dovoljan talent, pa ni odličan izgled, a ni priče o krevetnim mogućnostima popularne osobe više nisu garancija. Sve je više seksualnih sočnosti iz sveta poznatih, a odvlačiti u krevet najveće fudbalske zvezde više nije kao nekad nemoguća misija, već pitanje trenutka.

- Tako su napokon žene koje ni po čemu ne bi mogle doći do izražaja dobile svojih 5 minuta slave, pa i više. Zahia npr. već sada poslovnim poduhvatima i ponudama može postideti brojne prirodne talente neuprljanog morala, a ne bi me iznenadilo ni ako je uskoro vidimo kao jednu od glavnih likova nekog holivudskog blokbastera. Jennifer Thompson, devojka ispodprosečnog izgleda, verovatno je svojih pet minuta iskoristila i izvan svojih mogućnosti, a uvek joj preostaje da i dalje radi ono zbog čega je poznata po znatno višoj ceni. Verovatno mušterija ne bi nedostajalo, ako ni zbog čega drugog onda zbog mogućnosti da bar na 15 minuta okuse kako je to biti Vejn Runi (zvuči neverovatno, ali muškarci i o tome maštaju). Verovatno tako ni Nataša Gigs neće proći loše. Zemlja u kojoj je Pipa Midlton pojam lepote, s radošću će prihvatiti skidanje Nataše u nekom od muških magazina, nekoliko tužnih intervjua o tome kako je emotivno iskorišćena u svojoj mladalačkoj zaslepljenosti od beskrupulozne premijerligaške zvezde, a potom će joj verovatno uslediti poziv u Velikog brata ili neki od brojnih rijalitija. Na kraju napokon i ona možda nađe svog fudbalera.



- Ako je osam godina bila dobra velikom Giggsu, što ne bi i nekome ko se tek mora dokazati u fudbalskom svetu razmišljaće brojni mladi talenti. Ako ga zamene u pernatom, možda im to uspe i na travnatom terenu.



- A šta sledi dalje? Verovatno uskoro možemo očekivati i neko novo priznanje razočaranog ljubavnika i tužnu ispovest o višegodišnjoj ljubavi sa srećno oženjenom zvezdom premijer lige koji je svoju tužnu priču odlučio izneti u javnost nakon što je saznao da ga neverni fudbaler vara sa svojim klupskim kolegom. Sada bi me verovatno Marković i Mamić opleli, pošto u fudbalskom svijetu nema gejeva.
Znate li šta je zajedničko fudbalerima i pederima? They like to play with balls and they love me – ovim rečima zaključila je svoju kolumnu Nives, a zatim stala pred kameru i istuširala se.

makonda-tracker