Nikola Nemešević: Ne kajem se ni zbog čega

23
Ni nekoliko dana nakon završetka finala Veliko brata, Nemeš nije promenio svoje mišljenje o Marijani i još uvek je uveren da je bio budala što joj je verovao.

I dok bi Marijana volela da izgladi nesuglasice s Nemešom, on otkriva kako mu je trebalo dosta samokontrole da ne bude još brutalniji.

- Uopšte mi nije bilo lako u nedelju sednem na onu stolicu i kao muškarac ispred pet miliona ljudi priznam da sam bio budala. Trebalo mi je mnogo samokontrole da nikoga ne uvredim kada sam govorio - rekao je Nemeš za Tabloid exkluziv.
On je objasnio i zbog čega je promenio mišljenje o Marijani.

- Nakon izlaska sam sa prijateljima išao na piće i satima pričao o tome kako sam ja video situaciju u kući, a oni me nisu prekidali. Kasnije su me odveli pred kompjuter i pustili mi snimke. Nisu morali više ništa da mi kažu, ni oni, ni roditelji – objašnjava Nemeš, i dodaje kako mu je drago što ima podršku ukućana koje voli i poštuje.

Iako tvrdi da nema nikakvu poruku za Marijanu, objasnio je i da ne žali zbog svog ponašanja u kući.

- Ja sam potpuno iskreno pokazivao svoje emocije u kući i mrzeo sam i voleo. Ne kajem se ni zbog čega – rekao je Nemeš i dodao da još vjeruje u pravu ljubav.

makonda-tracker