PRISETILA SE

NA POČETKU VEZE OSEĆALA JE TRAČAK NEPOVERENJA: Ivana Pavković je na ovaj način proverila Petra, ali to joj nije trebalo! (FOTO)

0

Brak je za njih svetinja i time se svakodnevno vode

foto: Aleksandar Jovanović Cile
foto: Aleksandar Jovanović Cile

Poznati par Ivana Pavković i Petar Mitić jedan su od najskladnijih parova sa domaće javne scene. Vezu i brak, kaže pevačica, gradili su i gradiće sa mnogo pažnje, ali ipak, postoje trenuci kada dođe do svađe.

 

Jednom prilikom, na početku njihove ljubavne priče, Ivana je uzela Petrov telefon i proverila ga, ali nije uspela da nađe ništa sumnjivo.

 

"Jednom sam proverila šta ima u telefonu, to je bio početak veze. Ništa nisam našla i ne znam zašto sam to uradila, to nije u mom stilu. Mi imamo šifre jedno od drugog u telefonu, imamo slobodu da uzimamo telefone, ali da proveravamo nikada", istakla je ona.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Pavkovic (@ivanapavkovic) on

 

"Ne postoji tajna nikakva. Mi ne dajemo lažni sjaj, stvarno smo takvi, tako smo rasli. Brak je svetinja i to treba da se desi jednom, ali generalno, gledamo na život i na porodicu isto i verovatno ima i toga. Bavimo se istim poslom, imamo mnogo razumevanja jedno za drugo i poštovanja pre svega. Nekako, iskreni smo mnogo od samog starta i kad imamo nesuglasicu, mi to rešimo. Ne volimo da guramo pod tepih, to odmah rešavamo. Ne znam da li postoji dobar recept za brak. Imamo razmirice, ali to su gluposti. Postoje dani kad sam ja nervozna ili on, kad se njemu nešto desi na svirci, pa mu se ne sviđa spot koji je snimio... Sve su to gluposti, ali naravno da se svađamo", ispričala je Ivana.

 

 

 

 

 

makonda-tracker