Viktorija Bekam: Samo Dejvid treba da me vidi golu

1
Samo pet dana pred zakazani porođaj, slavna modna dizajnerka Viktorija Bekam najavila je da sprema novu kolekciju haljina sa svojim potpisom, ali i demantovala medijske spekulacije da će se slikati naga za američki Vogue

Tridesetsedmnogodišnja trendseterka Viktorija Bekam ispričala je za magazin WW da su joj dojadile glamurozne haljine koje podrazumevaju da se uz njih nose vrtoglavo visoke potpetice tako da je, da li zbog same trudnoće ili zbog toga što će uskoro dobiti ćerku, odlučila da prigrli devojčicu skrivenu u sebi.

Bivša spajsica najavila je da će uskoro lansirati novu modnu liniju ultra ženstvenih haljina, a za ovu kolekciju inspiraciju je pronašla u pomalo neobičnom karakteru iz popularnog tinejdž animiranog filma Emily the Strange, po čijem imenu već postoji brend odeće za mlade. Takođe, Viktorija donela odluku da malkice zapostavi svoje najglamuroznije mušterije i novu kolekciju posveti ženama koje nisu opsednute time da moraju da nose najmanji konfekcijski broj.

- To je upravo vrsta haljine za kojom sam tragala. Savršena mala letnja haljinica, istovremeno zabavna, devojačka, jednostavna za nošenje, komad koji lako može da se prilagodi i za dan i za noć. Ova linija je namenjena ženama i devojkama svih mogućih oblika i veličina. Onima koji žele da nose nešto manje utegnuto, nametljivo i jednostavnijeg kroja, a takođe dovoljno udobno za svaki dan. Lako se mogu kombinovati tako da izgledaju jednako bilo sa parom ravnih sandala bilo sa visokim štiklama – najavila je Bekamova liniju Victoria by Victoria Beckham i napomenula da će cene ovih haljinica biti nešto niže i kretati se između 350 i 560 britanskih funti, što je znatno niže nego cene luksuznih komada koje će i dalje nastaviti da dva puta godišnje promoviše na njujorškoj Nedelji mode.

Pored haljina, Vitkorija kreira garderobu od teksasa, asesoare, naočare i mirisne note, a s obzirom na to da njen suprug Dejvid priprema sopstvenu liniju donjeg veša i parfem, Bekamovi u svojoj zemlji, ali i šire, postaju prava modna sila.

- Sve što Dejvid i ja radimo, radimo zajedničkim snagama. Tu sam ja, tu je Dejvid, tu je naš biznis menadžer Sajmon Faler. Bilo da je u pitanju Victoria Beckham linija, ili David Beckham veš, uvek smo to nas troje. Veoma sam srećna što nisam dužna nikome drugom da odgovaram – izjavila je popularna Britanka.

S obzirom na to da je za 4. jul zakazala termin u porodilištu kada će, na veliku radost sinova Romea, Kruza i Bruklina, na svet doneti prvu ćerku, Viktorija je već počela sa odabirom garderobe za svoju mezimicu.

- Trudim se da ne preterujem sa količinom odeće za nju. Veoma mi se sviđa francuska odeća za male devojčice. Po mom mišljenju bi male devojčice trebalo da izgledaju baš kao prave male devojčice – smatra buduća mama.

Iako se mnogo pisalo o tome da će se ova svojevrsna modna ikona u dubokoj trudnoći obnažiti za naslovnicu američkog izdanja magazina Vogue, Viktorija je negirala ove tvrdnje.

- Ne. Nažalost, ne. Ja nisam od onih ljudi koji uživaju u tome da izađu u javnost, poziraju i šepure se svojom trudnoćom. Ne mislim da u tome ima nečeg lošeg. Ja sam veoma ponosna na to što sam u drugom stanju, i osećam se veoma srećnom i blagoslovenom, zaista. No, jednostavno nisam takav tip osobe. Tako da, ne, neću se skidati. Ne mislim da iko drugi osim mog muža ima potrebe to da vidi. Nema šanse – zaključila je brineta.

makonda-tracker