MEDIJI JAVLJAJU

PORODIČNA DRAMA SE NASTAVLJA: Milanu Guroviću određeni pritvor i zabrana prilaska supruzi i ćerki

2

Milan Gurović, bivši košarkaš koji je dobio krivičnu prijavu zbog napada na suprugu i maloletnu ćerku, određeno je zadržavanje do 48 sati, pišu domaći mediji

foto: Dado Đilas
foto: Dado Đilas

Kako saznajemo njemu su ranije danas određene i dve hitne mere: zabrana prilaska i kontaktiranja sa suprugom Tanjom i ćerkom, kao i udaljenje iz stana, saznaje Blic.

 

Hitne mere izriču se u situaciji kada nadležni procene da postoji rizik da se napad ponovi, ukoliko žrtva strahuje da će ponovo biti napadnuta, ako postoji sukob oko starateljstva nad detetom ili oko načina održavanja ličnih odnosa deteta i roditelja koji je mogući učinilac i slično.

 

Kako saznajemo, Gurović već ima dosije i jednu krivičnu prijavu zbog nereda na utakmici.

 

Njegova supruga Tanja Gurović rekla je na saslušanju u policiji da ju je muž juče udarao pesnicama po glavi, saznaje Blic. Kako saznaje Blic, nesrećna žena ispričala je da je od udaraca pala na zemlju, a da je Gurović i nakon toga nastavio da je bije.

 

foto: Aleksandar Jovanović

U ovaj užasan napad umešala se njihova maloletna ćerka koja je, kako je Tanja ispričala policajcima, pokušala da je zaštiti i zbog toga je "izvukla deblji kraj".

 

- Gurović je ćerki glavom udarao o stepenik! - kaže izvor Blica iz policije.

 

Kako saznaje ovaj list maloletnica je zadobila povrede nosa, dok Gurovićeva supruga nema vidljive povrede, ali se žali na bolove na licu i stomaku.

 

Bivši košarkaš za Blic je, nakon incidenta, priznao da je nasrnuo na suprugu i ćerku, ali je krivicu za napad svalio na suprugu koja, kako tvrdi, želi da mu napakuje incident.

 

- Supruga hoće da mi napakuje jer već dve, tri godine hoću da se razvedem, a ona neće. Neće zato što sam ja Milan Gurović i imam para - tvrdi Gurović, koji je dobio krivičnu prijavu zbog napada na ženu i ćerku.

 

 

makonda-tracker