Jelena Kareluša: Pevam o zabranjenoj ljubavi

2
Pevačica Jelena Kareluša otkrila je o kome peva u novoj pesmi Nova religija koja je izazvala veliko interesovanje kod publike

Kontroverzna zvezda domaćeg šoubiznisa pesmu Nova religija predstavila je u super finalu Velikog Brata, sa željom da još jednom, na svoj način, poruši predrasude.
- Još jednom hvala svima zbog ogromnog interesovanja za novu pesmu! Ovo je pesma o novoj religiji, o religiji ljubavi. Pevam o zabranjenoj ljubavi, koja na kraju poruši sve tabue, sve barijere i predrasude. Tekst govori o devojci koja nosi krst na čelu i želi da vodi ljubav sa muškarcem muslimanske veroispovesti. Ona ga zavodi i zavodljivim plesom tera na greh! Zbog te ljubavi, ona se tu noć neće prekrstiti, a zatim će je za kaznu spaliti na oltaru. Ovo je pesma o svim plavim Šeherezadama koje spajaju nespojivo. Tako je i nastala simbolika reči ALAHU AMIN. Neka posle ove pesme, sve predrasude, kao u pesmi, padnu u vodu! Open your mind, open your heart! One religion-religion of love! – napisala je Jelena Karleuša na svom Facebook profilu.

Jelena Kulović

makonda-tracker