Bijonse Nouls i Leonardo di Kaprio: Zvezda je rođena?

0
Slavni glumac Leonardo di Kaprio najverovatnije će prihvatiti poziv reditelja Klinta Istvuda i pridružiti se ekipi predvođenoj pevačicom Bijonse u rimejku mjuzikla Zvezda je rođena

Tridesetšestogodišnji superstar Leonardo di Kaprio trenutno privodi kraju rad na ekranizovanoj biografiji prvog direktora FBI-a Džona Edvarda Huvera. Ovaj film snima se u režiji višestrukog oskarovca Klinta Istvuda koji paralelno radi na jednom potpuno drugačijem projektu. U pitanju je četvrti rimejk filma pod nazivom Zvezda je rođena, koji je 1976. godine legendarnoj Barbri Strejsend doneo Oskara za Najbolju originalnu pesmu.

Istvud se opredelio da rolu mlade devojke u borbi da se uspne na sam vrha sveta šou biznisa poveri r’n’b zvezdi Bijonse, a ulogu njenog sredovečnog ljubavnika koji joj pomaže na tom putu odlučio je da ponudi upravo tridesetšestogodišnjem di Kapriju. Glumac još uvek nije potvrdio svoje učešće u ovom ostvarenju, a s obzirom na to da Leonardo u svojoj dosadašnjoj karijeri nije iskazao neke značajne pevačke sposobnosti, mediji spekulišu da holivudski producenti i dalje razmatraju mogućnost da bi se u mjuziklu bolje snašli Rasel Krou, Vil Smit, Šon Pen, Edi Marfi, Robert Dauni Džunior, Džon Hem ili čak Bijonsin suprug, popularni reper Džej Zi.

makonda-tracker