"NA NJENOM LICU SE TO VIDI"

KOMŠIJE PORODICE KOJIĆ PROGOVORILE O SEVERINI: Viđali su je sa sinom Aleksandrom, a kada su prišli da joj traže autogram ostali su IZNENAĐENI!

9

Komšije Olje i Dragana Kojića Kebe sa Bežanijske kose u Beogradu progovorile su o Severini, te situaciji u kojoj se našla.

foto: Dragan Kadić
foto: Dragan Kadić

Pevačica je, naime, nedavno izgubila strateljstvo nad sinom Aleksandrom kojeg je dobila u braku sa Milanom Popovićem.

 

Ona je odlučila da se i dalje bori za starateljstvo zajedno sa sadašnjim suprugom Igorom, a komšiluk tim povodom ističe da detetu mesto i jeste pored majke.

 

- Potpuno me je oborila sa nogu, bila je prirodna, nasmejana i videlo se da je srećna sa sinom. Trčkarala je za Aleksandrom po travi, jurili su loptu, bilo je divno gledati to - prisećala se jedna Kebina komšinica momenta kada je videla poznatu pevačicu, pa nastavila:

 

- On se smejao, a meni još uvek ne ulazi u glavu kako je njen bivši partner mogao da joj ga uzme. Ja sam majka i baka i znam da je detetu mesto kraj majke - istakla je ona.

 

Za Severinu komšiluk ima samo reči hvale.

 

- Pratila sam Severininu karijeru, još ranije, ali kada se udala za malog Kebu, oduševila me. Tada sam videla da nema predrasude i da njihova ljubav nema ograničenja. Videla sam je samo jednom u kraju i odmah sam tražila autogram - kaže komšinica pa dodaje:

 

- Na kraju me je i zagrlila, srce mi je bilo puno zbog toga. Na njenom licu se vidi dobrota, a nemam snage da komentarišem što su joj oduzeli sina, odmah se rasplačem.


 

 

makonda-tracker