PORODIČNE TEME

SRELI SU SE U AVIONU I VIŠE SE NIKADA NISU RAZDVOJILI: Maja Nikolić otvoreno o ljubavi sa suprugom, ali i majčinskim STRAHOVIMA!

1

Maja Nikolić oduvek je važila za jednu od najlepših, ali i najpozitivnijih voditeljki na televizijskim ekranima.

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

O njenom šarmu oduvek se govorilo, a malo ko bi mogao da zamisli da Maja pusti suzu. Iako joj se ispred televizijskih kamera to nikada nije dogodilo, priznaje da privatno često plače. Upravo jedan takav trenutak snimila je njena kuma i koleginica Nataša Miljković, koja je snimak na kojem obe plaču podelila na društvenim mrežama.

 

- Ja mislim da je to blagotvorno. Mislim da sve lakše mogu da pustim suzu, mogu da zaplačem vrlo lako. Ne znam koliko je to dobro, ali baš mogu da zaplačem vrlo lako i kada je nešto prelepo, i kada me oduševi i kada me dirne na najpozitivniji mogući način. Kao i kada me nešto dotakne na tužan način - rekla je Maja.

 

Voditeljka u braku sa Aleksandrom Nikolićem ima troje dece - Teu, Darka i Tiju. Priznaje da je na njih najslabija.

 

- Mislim da smo svi najosetljiviji kada su deca u pitanju. Od momenta kada dobijemo decu, život gledamo kroz tu prizmu da njima bude dobro, da oni budu bezbedni, srećni i radosni, od tog trenutka, to postaju najvažnije stvari u životu - kaže lepa voditeljka.

 

Ipak, priznaje da strahovi kod nje postoje, uprkos tome što su deca odrasla...

 

Nastavak na sledećoj strani.

 

makonda-tracker