SUTRA BI napunila 42 godine

"KADA SAM STIGAO U KSENIJIN STAN SAZNAO SAM ŠTA SE DESILO, BILO JE JEZIVO...": Karamela se prisetio kobnog dana kada je izgubio svog NAJVEĆEG PRIJATELJA

0

Da je živa, Ksenija bi sutra napunila 42 godine, a jedan od onih kojima mnogo nedostaje jeste Goran Stojićević Karamela.

foto: Vladimir Šporčić
foto: Vladimir Šporčić

Ksenija Pajčin tragično je nastradala kada je u nju 16. marta 2010. godine pucao njen dečko Filip Kapisoda, koji je potom izvršio samoubistvo.

Da je živa, Ksenija bi sutra napunila 42 godine, a jedan od onih kojima mnogo nedostaje jeste Goran Stojićević Karamela.

 

On kaže da je Kseniju gledao kao sestru, kao i da se seća svakog zajedničkog trenutka.

 

- Ona je bila veliki laf, prijatelj, nikad nije pričala o svojim ljubavnim problemima, volela je da pričamo o karijeri, poslu. Voleli smo da izlazimo zajedno, njene rođendane proslavljali smo uvek u najužem krugu, bila je jednostavna i skromna. Nije volela neka pompezna slavlja. Otkad nje nema, prestao sam i da izlazim, jednostavno nisam naišao na osobu koja bi mi odgovarala. Ksenija je bila nešto posebno i svako ko ju je poznavao dobro, znao je to. Nekad smo izlazili za njene rođendane, a otkad je nema svake godine tog 3. decembra odem na njen grob, zapalim sveću i isplačem se, volim da odem rano ujutru kad nema nikoga, bude mi nekako lakše. Takvo prijateljstvo mi se nikad nije ponovilo u životu. Danas se ljudi druže iz interesa, sve je postalo nekako lažno. Ni posle toliko godina ne mogu da prebolim što sam izgubio pravog prijatelja, kakvog više u životu nisam stekao - rekao je Karamela i otkrio kada je saznao za smrt najbolje prijateljice.

 

foto: Vladimir Šporčić

- Jedan novinar me je pozvao i pitao me kad sam se poslednji put čuo sa Ksenijom. Znao sam da nešto nije u redu. Bilo je podne, oko 17 časova... Rekao mi je da pozovem njenu majku Ljubicu. Kad sam je pozvao rekla mi je samo: „Ništa nije kako treba“. Odmah sam seo u auto i krenuo do Nikšićke, do Ksenijinog stana. Ni sam ne znam kako sam uspeo da se dovezem do tamo. Kad sam stigao, saznao sam šta se desilo... Jezivo je bilo. Užas...

 

Bane Kovačević, nekadašnji član benda 187, preminuo je pre pet dana, a sahranjen je danas, samo dan uoči Ksenijinog rođendana. Karamela priznaje da se ne seća veze Ksenije i Baneta:

 

- Iskreno, ne sećam se Ksenijine veze sa Banetom 187, sećam se njega, poznavao sam ga, bio je fin momak. Mnogo mi je žao što više nije među nama.

 

 

makonda-tracker