Zdravko Čolić: Spektakl na Ušću

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 4

Nikolina

26-06-2011 01:16h
Bilo je oko 50 hiljada Covek je majstor. Stare pesme su VRH, ove nove ne bas

Aljosa-HRVATSKA

26-06-2011 20:41h
TO COLA BAS SI PRAVA FACA! CECA I COLA SU NAJBOLJI ESTRADNI UMJETNICI NA BALKANU!!!

Vitez

26-06-2011 22:24h
Kome je bog otac lako mu je biti svetac, Zdravko je OK,ali iza njegovog koncerta je stao grad, odnosno državaa.
ZAŠTO OVAKO NE POMOGNU ĆETKOVIČU KOJI DRŽI HUMANITARNI KONCER
Dosta Poznatih i dobrih pop pevača ima Beograd i odazivaju se svim akcijama ali nemaju ovakvu podršku grada.
Daj bre pogledajte kako je proteklo glasanje nema ni hiljadu da hoće na koncert,a" sponzori" delili karte,e zbog toga nisam ni zađžabaka išao.

Dragana Sredić

26-06-2011 13:02h
Ipak je Čola pokazao da je najbolji i neponovljivi,Veliki pozdrav za sve koji dele moje mišljenje i koji su bili na koncertu.Do nekog novog Ušća pozdrav od Dragane iz Pančeva
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: