slomljena

SRUŠIO JOJ SE CEO SVET, ALI JE ODLUČNA DA NASTAVI BORBU: Severina teško podnosi odvajanje od sina, suprug Igor joj je NAJVEĆA podrška

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 8

Stockholm

30-11-2019 21:29h
Vi u Srbiji ste dobro poludi,otac Srbin iz Srbije a vi sve na njenoj strani,zalosno da ne moze zalosnije?

mira

30-11-2019 23:10h
@Stockholm
Ima istine u vašem komentaru ! Zato i prolazimo , kako prolazimo . Gazi nas i ponižava ko god hoće ! ja sam na strani oca deteta !

Jovan

01-12-2019 08:53h
@Stockholm
Eto im lijepe njine Hrvatske. Mrze Srbiju više nego sebe što vole ali omrznutaa Srbija ne uzima majci dete pa ne bi ni Severini.

majka

01-12-2019 12:35h
@mira
oduvek je dete dok je malo pripadalo majci! Ovo detet je gajila majka a Milan se samo vidjao sa nji. Ima sada dvoje dece.
TREBALO JE SVAKAKO DA SE DOGOVARAJU OD PRVOG DANA A NE SUD DA IM ODREDJUJE.
JA SAM NA NJENOJ STRANI!

mira

30-11-2019 22:25h
Jadne li žene kojoj je glavna podrška nezreli klinac . Umesto da pored sebe ima zrelog i stabilnog muškarca ! Nauk za sve one emancipovane koje decu odvlače u krevet !

Koju

30-11-2019 22:34h
Koju borbu. Covjek nudi kompromis sto treba i prihvatiti. Ja nju ne razumijem njena mrznja je prerasla u patologiju.

Filip

01-12-2019 09:54h
Šta ti hoćeš da kažeš?
Ne umeš da pričaš, a još gore pišeš. Uživaj ti u Švedskoj, nas Srbe ostavi na miru.
Seve je naša snaja, a još je srpskog porekla.
Što se tiče pevanja, jedna od najboljih na ovim prostorima.
A ti Šveđaninu, koji malo znaš srpski jezik, zavuci se u svoju jazbinu i gledaj svoja posla.

Ivana

04-12-2019 13:53h
@Filip
Jadna li je Srbija i ujendo Balkan ako je jedna Seve najbolja pevacica!! Upravo ona nema nikakve glasovne mogucnosti. Jedino ako si mislio na ono drugo ''pevanje''.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: