NISU OČEKIVALI

USPLAHIRENI SU ISTRČALI IZ KUĆE: Željko Samardžić govori o detaljima zemljotresa, koji ih je zadesio u CRNOJ GORI!

0

Željko objašnjava da ovo nije prvi put da doživi zemljotres, pa je ovo iskustvo bilo dodatno traumatično za njega.

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Željko Samardžić otkrio je da je zbog jakog zemljotresa istrčao iz svog doma sa ženom Majom.

 

Od jačine udara zemljotresa koji je pre par dana pogodio Albaniju, a zatim i Crnu Goru, cela pevačeva kuća nekontrolisano se ljuljala, zbog čega je u panici pobegao sa suprugom napolje.

 

"Bilo je jutro, spavali smo, a onda me je probudilo podrhtavanje. Ustali smo da vidimo šta se događa i bili smo prestravljeni. Odmah smo istrčali iz kuće. Naravno, nismo bili jedini, sve komšije iz okolnih kuća bile su napolju i svi su bili preplašeni. Ne pamtim takav zemljotres i strah među svima", kaže uzrujano pevač i nastavlja da prepričava dramu:

 

foto: Instagram/printscreen

"Zaista se treslo jako, cela kuća se ljuljala. Mi smo normalno spavali, ali ta jačina zemljotresa nas je naterala da istrčimo iz kuće. Zaista grozno iskustvo, ne daj bože nikome. Neki ljudi koji su ostali u kućama su stradali ili ostali bez svojih kuća i stanova, toliko je bilo opasno."

 

Željko objašnjava da ovo nije prvi put da doživi zemljotres, pa je ovo iskustvo bilo dodatno traumatično za njega.

 

"Odmah sam znao da je to zemljotres, jer ovo nije prvi put da ga osetim. Doživeo sam jedan 1979. godine, kad se desio isto u Crnoj Gori. Ja sam tada bio u Mostaru, ali se jako osetio i tamo. Takođe sećam se jednog i u Skoplju davne 1963. godine. Bio sam mali ali mi je baš ostao u sećanju", otkrio je Samardžić.

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker