emotivno i bolno

"GOSPOĐO KOJIĆ, ČEMU SUZE? SVI SU PROTIV VAS, VI STE VEŠTICA": Najpotresnije otvoreno pismo upućeno Severini NIKOGA neće ostaviti RAVNODUŠNIM!

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 11

Mračana

29-11-2019 20:48h
Ne bi Vedrana Rudan bila Vedrana Rudan kad ne bi iskoristila svaku priliku da se ispromoviše.

VRLO TANKA PRICA

29-11-2019 21:04h
ALI PRICA KOJA PRIVLACI ONE KOJI PODRZAVAJU SEVERINU I NJOJ SLICNE
OVDE NIJE UOPSTE POENTA DRUGI MUSKARAC,VEC STANJE SAMOG DETETA KOJE JE DOVOLJNO VELIKO DA SE IZJASNILO KAKO SE OSECA PORED MAJKE
TO JE JEDINO VAZNO, A SEVERINA KAO SEVERINA,OPET ISTO...

Pica kao glasna ZICA

29-11-2019 21:56h
Dosta vise sa ovim polupismenim zvezdama koje se probijaju kroz zivot sisama i medjunozjem
Kakva ona majka moze da bude - prepustimo detetu da kaze
Njih dvoje matorih su najmanje oni koji se pitaju
Objektivno mislim da je otac do sada pokazao da je covek na mestu sa zeljom da uradi sve najbolje za svoga sina,dok ga je Severina koristila kao orudje u ucenama i borbi protiv bivseg muza,sto dovoljno govori o Majci /oh,kako to gordo zvuci/

Ljubisa

29-11-2019 23:01h
Dobro gospodjo rudan.... Samo jedno mi kazite... Gospodja Severina je dobila dete iz koristi Sa Milanom... Bilo je ljubavi, Ali jednostrane... Sa Milanove strane. Jer covek koji ima milione, ne trazi u severni hiljade... E bas su milioni razlog severinine ljubavi. Mislila je da ce preveslati coveka.... E pa malo se zaj.....Covek nije siledzija, bitanga, alkoholicar,.... Voli svoje dete, jer ga je napravio iz ljubavi, I borice se za njega, ko i svaki pravi otac.... A gospodja Severina, nek razmisli sta ce reci sinu, kada njegovi drugari gledaju porno film njegove majke....

Mikica

04-12-2019 13:47h
@Ljubisa
Dobro nije ni Milan bas napravio dete iz ljubavi. Rekla bih da se omaklo. Za njega je Seve bila vise jedan trofej nego zena njegovog zivota. Seve mi poprilicno delovala vise zaljubljena, pa je postala ogorcena i zamrzela ga, jer je nije ozenio. Od tad je pocela ova farsa.

Hani46

30-11-2019 08:25h
Neka dijete izabere
Pa kako mu bude
Dal ce sa ocem ili majkom

Q

30-11-2019 10:23h
..dete nije "NEKO" 'oteo', vec je njegov OTAC dobio starateljstvo nad SVOJIM DETETOM umesto 'majke', kao sto je u MILION slucajeva posle razvoda OBRNUTO..I..?! Da li neko 'misli' da OTAC "MANJE VOLI" SVOJE DETE od MAJKE..?!

Jovo

30-11-2019 10:47h
Žene ukočite malo. Muškarci su go.na ali ne šire noge da pokažu ku..c, ne ližu nešto i nema ponića po novinama kao što rade "mame" pevaljke i druge. Kad to odobravate što vi to ne radite? Nećete jer će te traumu i večnu sramozu detetu navući. Bolje je da ih savetujete da to ne rade nego što se solidarišete. kONKRETNO SEVE JE BAŠ SE OBAHATILA DA JOJ SE OBILO O GLAVU. Hrvati su joj dete ne oduzeli već dali ocu na staranje.

Trt

30-11-2019 11:49h
Gospodjo Rudan, veoma ste me razocarali. Vi ste pronicljiva, visprena zena, ali ovog puta ste se grdno prevarili. Stali ste na stranu gospodje Kojic zbog sopstvene price, ne njene, a vase dve price se razlikuju kao nebo i zemlja.

D

30-11-2019 13:48h
Gospodja Rudan pokazala pravo lice! Konacno! ?

Lola

17-12-2019 19:26h
Bravo gospođo Rudan
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: