Ivana Lazarević: Srce kao putokaz do matičara

0
Voditeljka TV Avala Ivana Lazarević otkriva detalje svog venčanja na koje se potpuno spontano odlučila nakon tri godine veze sa kolegom Stanislavom Gajicom i priznaje kako bi volela da uskoro postanu roditelji
foto: privatna arhiva
foto: privatna arhiva

Nakon tri godine iskrene ljubavi, voditeljka TV Avala Ivana Lazarević (33) venčala se sa svojim dečkom Stanislavom Gajicom (34) koji radi kao video-mikser i realizator emisija na istoj televiziji. Zajednički život protkan međusobnom podrškom i razumevanjem bio je logičan korak ka krunisanju veze koja je došla potpuno neočekivano.



- Iako sam smatrala da se nikada neću zabavljati s nekim iz svoje profesije, život me je, kako to obično biva, demantovao. Ipak, na kraju je sve ispalo dobro. Stanislav i ja smo se upoznali pre pet godina preko posla i relativno brzo počeli da živimo zajedno. Ni sama ne znam čime me je osvojio, ali mnogo se trudio i bio je uporan u svojoj nameri da naše druženje preraste u nešto više. Kada vratim vreme, kod nas je nekako sve teklo prirodno i glatko, kao da se znamo sto godina. Osećali smo da je naša veza prava i samo je bilo pitanje dana kada ćemo je ozvaničiti. Nisam imala nikakvih dilema ili lomova da li je on pravi i jedino sam se rukovodila svojim srcem – započinje priču voditeljka koja je 14. maja razmenila bračne zavete sa svojim voljenim.



- Nisam tip žene koja robuje predrasudama kako mora da se uda jer joj je vreme, pa je venčanje došlo na njegovu inicijativu. Pošto smo oboje veoma spontani, prelomili smo bukvalno mesec dana pred svadbu i sve brzo organizovali na iznenađenje naših prijatelja. Iako sam u časopisima gledala potpuno drugačije modele, na kraju sam izabrala raskošnu venčanicu sa korsetom kuće Matrimonia. Bila sam ubeđena da takvu haljinu nikada neću odabrati, ali drugarica me je nagovorila da je probam i na kraju sam pristala jer sam uvidela da mi stvarno dobro stoji. Stanislav je izabrao klasično crno odelo, a za burme smo odabrali neobično mat prstenje od belog zlata u jednoj zlatari u Zemunu. Bilo mi je važno da se i Stanislavu dopadnu jer je on želeo da nosi burmu – zadovoljno kaže Ivana i otkriva kako je izgledala njena svadba.



- Nisam stigla ni da imam tremu tog dana jer smo zajedno krenuli iz stana u kome živimo, tako da nije bilo posebnog dolaska svatova. Ujutro smo normalno ustali, stigli da se ispričamo i popijemo kaficu, a potom se spremili i otišli na brod Bel Star na Ušću gde nas je matičar venčao u petnaest i trideset časova. Svi naši prijatelji i rodbina već su nas čekali tamo, tako da je nakon razmene zaveta i fotografisanja krenulo veselje koje je trajalo do ranih jutarnjih časova. Meni je kuma bila dugogodišnja najbolja drugarica Aleksandra koju sam ja venčala, dok je Stanislavu kumovao njegov prijatelj Novica s kojim se druži od detinjstva. Zaboravila sam da zgazim Stanislava, ali na svu sreću moja koleginica Nataša Cvetković podsetila me je na to, što je izazvalo salve smeha. A on se potpuno našao u čudu jer izgleda nije ni znao za taj običaj – priča kroz smeh novopečena gospođa Gajica.



- Stanislav se oduševio kada me je video u venčanici. Osećala sam se divno jer smo slavili nešto što je nama dvoma intimno veoma važno, dok su dragi ljudi bili s nama. Iako nisam imala tremu, jer sam znala da radim ono što želim i bila sam sigurna u svoju odluku, izgovaranje reči da imalo je zaista neko posebno značenje. Ušla sam u brak sa verom da činim pravu stvar koja će trajati večno i nadam se da me život neće u tome demantovati. Oboje želimo da postanemo roditelji i osećamo se spremnim za tu ulogu, ali ništa ne planiramo, već želimo da se to desi neočekivano, baš kao što nam se desila i ljubav – završava Ivana.

Piše: Jelena Kulović

makonda-tracker