jedva čekamo!

VIDITE LI SLIČNOST? U pripremi je predstava o Lepoj Breni, a igra je OVA lepa glumica (FOTO)

2

Jednu od najvećih jugoslovenskih zvezda odigraće jedna od najharizmatičnijih domaćih glumica.

foto: Ana Paunković
foto: Ana Paunković

Glumica Tamara Krcunović koju je publika zavolela kroz serije Senke nad Balkanom, Ubice moga oca, Šifra Despot i Vojna akademija donela je odluku da malo "prikoči" sa karijerom.

 

- Zbog napornih uslova na snimanju sam se dosta puta razbolela. Donela sam odluku da prikočim, da imam vremena više za sebe. U svakom smislu i za uživanje, druženje, a i da se nahranim novim sadržajima da bih imala iz čega da glumim - rekla je Krcunovićeva.

 

foto: Nemanja Pančić

Gumica se priprema da zaigra i novoj predstavi koja će biti bazirana na liku Jugoslovenske zvezde Lepe Brene, a pevačicu će igrati upravo Tamara.

 

1 / 3 Foto: Marina Lopičić

 

- Ova predstava se bavi svima nama koji smo rođeni i živeli u jednoj zemlji, a onda su nam shodno okolnostima drugi ljudi na silu menjali državu, nacionalnost i sve drugo. Terali da se verski određujemo, menjali nam identitet i odlučivali o našim sudbinama. Rođena sam kao Jugoslovenka pod imenom, prezimenom i datumom rođenja. Kao što datum i ime nisam menjla, nisu se ni ove stvari promenile. Možete ih vi sada zvati kako god želite, moje osećanje ostaje isto. Pošto igram Brenu Jugoslovenku zajedno sa autorima smo se bavili tim razdobljem: politički, društveno, socijalno. Zajedno sa kolegama uvežbavamo songove, koreografiju. Autor Vladimir Aleksić i Olga Dimitrijević su, naravno, razgovarali o projektu sa Lepom Brenom - ispričala je Tamara za list Blic.

 

 

makonda-tracker